Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tattoo_19

jazda samochodem. głupi problem :(

Polecane posty

Gość tattoo_19

W Lany Poniedziałek jedziemy wraz z moim ukochanym na imprezę 85km od naszej miejscowosci, lecz z nami jadą jeszcze: jego kolega Radek oraz Radka dziewczyna ze swoją siostra, niestety ja nie przepadam za tymi panienkami ;/ wszystko by było ok gdyby nie to że Radek zawsze gdy gdzieś z kimś jedzie musi siedzieć z przodu (bo on tak chce i koniec!), więc ja bym miała siedzieć z tyłu z tymi laskami (mój chłopak prowadzi) i nie bardzo mi się to uśmiecha ;/ problem polega na tym, że jestem zbyt mało asertywna i nie wiem jak powiedzieć Radkowi żeby siedział z tyłu ;/ byłoby mi to obojętne gdyby nie te dziewczyny, a poza tym to przecież jest mojego chlopaka samochod i nawet jak Radek prowadzi to jego dziewczyna zawsze siedzi z przodu, więc dlaczego ja mam być gorsza? Proszę Was o pomoc, powiedzcie co mam powiedzieć, jak zareagować gdy Radek uprze się że siedzi z przodu, ale tak bym nie wyszła na jakąś agresorkę. Z góry dziękuję :)

Gość fetross
ja zawsze mówię, że musze z przodu siedzieć bo z tyłu mam chorobę lokomocyjna, zawsze przechodzi

Gość zxzxzxjjjjj
wsiadam do przodu i juz zero gadania

Gość radek1231
dobra juz usiade z tylu po co tyle zamieszania robisz

Gość tattoo_19
a jeżeli będzie szybszy? :(

Gość kljikjlk;
no Twoj chlopak powiennien powiedziec ze Ty siedzisz z przodu i juz...

Gość ala44444
przede wszystkim uzgodnij to z chłopakiem, zeby nie było miedzy wami róznicy zdań.. jeśli się dogadacie to twój chłopak otwiera tobie drzwi po stronie pasażera i koniec tematu :D

Gość tattoo_19
tylko, że ja właśnie nie jestem pewna czy on coś będzie mowil bo jemu to pewnie obojetne...aczkolwiek nie wiem może się za mną wstawi :)

Gość tattoo_19
dobry pomysł z tą torebka :D choć jak go znam to by wziął i mi przełożył na tyły...no i wlasnie tez nie chce leciec pierwsza do samochodu bo to bd glupio wyglądac :)

Gość Szał sobotnich cial
Rozlej coś na siedzeniu, od razu mu sie odechce, a ty przygotuj sobie folię czy coś:) Albo rzeczywiście wsiądź pierwsza, ubierz okulary przeciwsłoneczne i powiedz ze boli cię głowa i wymiotujesz i siedzisz z przodu, bo tak ejst lepiej

Nie będzie głupio wyglądało, jak weźmiesz kluczyki chłopaka i pójdziesz niby coś wziąć, ale jednak zostaniesz. A z powrotem wysyp błyszczyki i inne takie na siedzenie :classic_cool:

Gość tattoo_19
ale mi nie chodzi o to żeby wymyslać jakieś bajki tylko w kluturalny sposob powiedzieć "wypie**** tu jest moje miejsce" :)

Gość Szał sobotnich cial
To musisz być stanowcza, no nie ma innej opcji.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
po 1-twoj chlopak to jakis kretyn, jest mu obojetne, kto siedzi z przodu, sama nie wiesz,czy sie za toba wstawi. mysle,ze masz z nim tez jakis problem, bo ja bym swojemu chlopakowi powiedziala, ze ja mam siedziec,bo nie chce kolo tych lasek-proste i logiczne po2 nie masz komu sie tlumaczyc. uwazam,ze to tak blahy powod jak info do czego sluzy kibel:/ po3 po ile wy macie lat?

Gość wredna menda
A jak ma wyglądać kolejność wsiadania do samochodu? Chłopak przyjeżdża po Ciebie, wsiadasz do przodu i jedziecie po resztę towarzystwa. Reszta wsiada do tyłu. A jak Radzio będzie coś gadał, to mu ze spokojem odpowiadasz, że to miejsce jest Twoje obok swojego chłopaka. I tyle.

Gość Przecież chyba Twój chłopak
najpierw przyjedzie po Ciebie, a później pojedziecie po innych? Więc jeśli tak, to Ty siedzisz z przodu i chyba nie musisz się tłumaczyć przed nikim, nie? Boże! Ludzie to mają problemy!:o

Gość tattoo_19
no cóż chyba macie racje...muszę z nim porozmawiać :) tyle że po prostu nie chce aby to wyszlo tak ze bd zachowywać się jak dziecko, że ja muszę i koniec ;/

Gość tattoo_19
no niby tak ale wlasnie najpierw chyba pojdziemy do Radzia na rozgrzewke przed impreza i dopiero potem będzie jechać...

Gość Przecież chyba Twój chłopak
A jak Radziowi się nie podoba, to niech po dyliżans zadzwoni:D🖐️))

Gość kjkjlkjlk
powiedz wczesniej Radkowi, ze nie lubisz tych kurew i chcialabys siedziec z przodu :D

Gość tattoo_19
jak się wkurzę to mu tak powiem :)

Gość poloz na przednim siedzeniu
swoje ciuchy, zeby widzial ze zajete

Gość tattoo_19
ale się pewnie nie wkurzę i bd siedziec cicho ;/.

Gość tattoo_19
Chyba właśnie tak zrobię:) tylko ze mam obawę iż on powie np 'ale ja siedze z przodu' bo on tak potrafi ;/

ale dzieciece problemy:)

Gość poloz na przednim siedzeniu
to mu powiedz "nie dziś", "innym razem" "nie mogę z tyłu siedzieć bo mam chorobę lokomocyjną" "ja z tymi pizdami glupimi nie bede z tylu siedziec"

Gość tattoo_19
z chorobą lokomocyjną to nikt nie łyknie ;/ tak myślę że powiem mojemu ze ja siedze z przodu i kropka! myśle, że gdy mu o tym powiem to zrozumie mnie i jeszcze poprze :) choć żebym się nie zdziwila

tattooo we z juz pzrestan z tymi swoimi obawami:) boisz sie swojego chlopaka i kolegi;) przeciez to smiech na sali!!!