Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tattoo_19

jazda samochodem. głupi problem :(

Polecane posty

Gość tattoo_19
nie ze sie boję ale nie chce wyjść na jakąś glupia co bedxzie klocic się o miejsce w samochodzie ;/ to tez bedzie smiech na sali dla mojego chlopaka ;/

Gość twoj facet powinien
JASNO POWIEDZIEC ZE TY SIEDZISZ Z PRZODU

Gość znak zapytaniaaaaaaa
teraz wyszlas na jeszcze glupszza! wez dorosnij diewczynko. nie chcesz siedziec z laskami z tylu, to siadasz z przodu, mowisz o tym chlopakowi, a jak koelga bedzie chcial, to grzeczniee zwracasz uwage,ze tym razem ty zajmujesz to miejsce:) proste i logiczne. skoro on ze swoja dziunia jezdzi,nie ustepuje twojemu chlopakowi, to dlaczego ty masz siedzuiec z tylu,bo on tak chce? dlugo ejstes ze swoim chlopakiem? tydzien, dwa, trzy? bo taki stres ma sie bedac mlodym na poczatku zwiazku. nie rob z siebie malej dziewczynki. ile masz lat?

Gość tattoo_19
no racja tylko problem nie leży w tym ile mam lat ale w tym ze nie jestem asertywna ;/ i boje sie tegoze nie bedzie miala argumentu na to aby go odeslac na tyly ;///

Gość alooeeweraa
Kuzwa co za problemy! To może Ty prowadz samochód i nie będziesz musiała już na 100 % siedziec z tymi laskami:D

Gość alooeeweraa
tatoo zachowujesz się idiotycznie, widac że nie masz już argumentów. Skoro nie jesteś asertywna to twój problem! Jakbyś się nauczyła byc asertywną to byś postawiła na swoim a jak nie no to kicha, proste...

Gość poloz na przednim siedzeniu
powiedz ja chce siedziec obok mojego faceta

Gość tattoo_19
no i wlasnie chyba dlatego pisze na forum zeby mi ktos udzielil rady no nie? ;/ ehh

Gość kakadyn
Wolę siedzieć z tyłu z dwiema pannami niż z przodu z facetem.

Gość alooeeweraa
no to już dostałaś kilka rad tatoo, wystarczy powiedziec najpierw facetowi że nie masz ochoty siedziec z tymi dziewczynami a potem Radkowi. Dobrze że ja nie mam takich problemów, mój chłopak zawsze bierze mnie do przodu, no chyba że ja sama mam ochote siedziec z tyłu z kumpelą to siadam z tyłu i gadamy całą droge

Gość znak zapytaniaaaaaaa
rady? ty chcesz rady? masz 19 lat, domniemam,ze nikt wiek ukrywa;), bo sama powiedziec nie hcesz i wiedzialam,zes mloda jeszcze. facet pewnie nie ejst duzo starszy. bo takie zachowania maja mlodzi, nieogarnieci itd. ty masz miec argumenty,zeby siedziec w swojego chlopaka aucie? hahaha jezuuuu jaka masakra. w sumie mam gdzies gdzie usiadziesz:) jestes pipą to nia badz.

tattoo_19 jak poszło? :)

:D

:( autorko! jak to się skończyło?