Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madińńka

Nigdy nie ufaj facetowi - polecam film "Masz na imię Justine"

Polecane posty

Gość madińńka

Po obejrzeniu sami będziecie wiedzieć dlaczego... :o

Gość paranormal activity
nie... ta złota maksyma brzmiała: nie buduj swojego swiata na facecie, to ci się nigdy nie rozwali :D

Gość madińńka
facetom chodzi tylko o seks i kasę nidorobione gnoje...

Gość madińńka
ja po tym filmie przestałam bać sie zachodu i pojechałam zostac dziwką w Monachium ; )

Gość Ich bin Justine
Tak.a niestety jest kupa takich dziewczyn.Podobny przypadek nam ode mnie z miasteczka.Dziewczyna zaradna,mądra,ładna 5 w szkole.Ale cóż,biede miala jak diabli.Z babcia zyła,matka zostawiła ją i 5 rodzeństwa na pastwę losu.Dorobić chciała,wyjechać.I do dziś jej nie ma.Potem tego chłopaka aresztowali za handel dziewczynami do Holandii.A ten chłopak byl pośrednikiem jej pracy.Juz 8 lat minelo.Miala wtedy 19 lat.A twarz miała anioła.Blond włosy,ładne turkusowe oczy.Niby miala truskawki zbierać

Gość Ich bin Justine
Tak.a niestety jest kupa takich dziewczyn.Podobny przypadek nam ode mnie z miasteczka.Dziewczyna zaradna,mądra,ładna 5 w szkole.Ale cóż,biede miala jak diabli.Z babcia zyła,matka zostawiła ją i 5 rodzeństwa na pastwę losu.Dorobić chciała,wyjechać.I do dziś jej nie ma.Potem tego chłopaka aresztowali za handel dziewczynami do Holandii.A ten chłopak byl pośrednikiem jej pracy.Juz 8 lat minelo.Miala wtedy 19 lat.A twarz miała anioła.Blond włosy,ładne turkusowe oczy.Niby miala truskawki zbierać

Gość madińńka
żal mi tych naiwnych dziewczyn, jakbym spotkała takiego gnoja obcieła bym mu łep i jaja i powiesiła na drzewie

Gość precelkk
oglądałam, coś strasznego co tą dziewczynę spotkało :(