Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Ja naprawdę jestem brzydka

Polecane posty

mi sie teraz tez troche wlosy spierdzielily przez leki ale juz nie biore i jest coraz lepiej ogolnie troche podupadlam z urodą bo zachorowalam i mialam duze problemy z cerą teraz juz wszystko jest coraz lepiej nie robiąa mi sie krosty ale mam jeszcze slady na twarzy po nich pod makjazem nie widac ale ja sie zle z tym czuje i juz nie moge sie doczekac az zrobie peeling i sie tego pozbęde

dobry jest peeling gruboziarnisty perfecty no i co pewien czas czyszczenie twarzy u kosmetyczki. Autorko, uzywasz jakis podkladow do twarzy? jesli tak, to jakiego najczesciej?

nos masz faktycznie brzydki, na to może pomóc tylko operacja no i jesteś starą panną której nikt nie chce.. współczuję ci :o

piczkowata ----->A może jeszcze wiesz czy mam kasę czy nie, jakim jeżdżę samochodem ile mam mieszkań i gdzie pracuję. Nie chcę cię tutaj.

Nie uzywalam tego podkladu. Ja mam cere b wrazliwa (jestem alergikiem), sucha jak wior. Ty jak sadze ( po samym zdj) i po rodzaju podkladu masz cere tlusta. Wiesz Hydrolia, uwazam, ze powinnas zrobic make up, fryzure taka jak zwykle (bo takiej Ciebie jak na zdj to faceci z ulicy przeciez i tak nie widza/nie znaja) i zapodac tutaj zdjecie. Wtedy ocenimy.

Mnie się odechciało tutaj pisać bo jak tu wpadają takie PICZKOWATE MENDY, którę są brzydkie i wyżywają sie na innych za brak urody to ja wolę być bierna.

Ej no, ale czemu tak latwo poddajesz sie? Zawsze tutaj znajdzie sie ktos, kto bruzdzi. Nie zwracaj uwagi. :) A moge zapytac ile masz wzrostu i ile wazysz? I jaki styl ubierania preferujesz?

Gość bla bla bla:-)
do autorki ktoś tu wcześniej napisał że "nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane" i ja się z tym zgadzam w stu procentach. Mogę podać swój przykład: też nie należę do piękności które zawsze i wszędzie bez wysiłku wyglądają olśniewająco. parę lat temu byłam trochę przy kości, do tego trądzik-moja samoocena była bardzo niska. ale któregoś dnia po postu wziełam się za siebie, ale dla siebie nie dla innych, po to by podobac się przede wszystkim sobie. Schudłam, zapuściłam włosy, przestałam zwracać uwagę na to co mówią o mnie inni. Najważniejsze że ja się sobie w końcu spodobałam. I wtedy zaczęły się dziac dziwne rzeczy. Nagle faceci zaczęli zwracać na mnie uwagę, tak po prostu. A przecież nie przeszłam operacji plastycznej, tylko zadbałąm o siebie, na zewnątrz i wewnątrz:-) Tak więc uwierz że jesteś piękna, każda z nas jest!!!!!

Gość hydroliza jest okropnie
zaniedbana, a urode ma przecietna - ot, jak zwykla kobeta mijana na ulicy. zamiast, jak 90% kobiet, zabrac sie za siebnie, uzala sie jak debilka

hydrolizaa - pieprzysz, że jesteś brzydka i oczekujesz pochwał :o co za żalosna kobieta, nie dziwię się, że jesteś samotna. JA CI MÓWIĘ JAK JEST - obiektywnym okiem- ty się ciesz dziewczyno, że jeszcze nikt się nie porzygał na twój widok, bo faktycznie pierwsze wrażenie robisz okropne.. potem idzie się przyzwyczaić Nie licz, że udzielę ci dobrych rad, tak jak tu próbują.. i tak nic z tego nie wyjdzie. Jesteś stara i już niczego się nie nauczysz

Gość jaroslawe-84
co za pasztet :O

Gość az tak staro nie wyglada ale
nie jest ladna , nic dziwnego ze nie ma brania echh .

Gość lortdrdyujkooploihb
../

piczkowata -----------> Jesteś głupia jak but. Na ulicy nawet byś mnie nie rozpoznała bo nie przypominam siebie z tego zdjęcia.

Gość anya ryjbyyyk
zapusc wlosy i uzywaj okraglej szczotki+ szampon nadajacy objetosc :) ja mam rowniez cienkie wlosy, jestem naturalna blondynka. nosze wlosy do lopatek mimo iz mam cieniutkie ale optycznie dodaje im objetosci wlasnie okragla szczotka i w.w. szamponem :) do tego makijaz. kurde szkoda ze nie pokazalas zdjecia z oczami:( masz ladny nos, taki cieniutki z malutka koncowka. nie sluchaj tych pojebow :D pierdolone tluste lochy szukajace poklasku na durnym forum poprzez zjechanie kogos

Gość do anya ryjbyyyk
mogłabyś napisać, jaki to szampon? Też mam takie włosy jak Ty :)

Gość no co jak co ale ten kartofel
cieniutki? chyba ci cos na oczy padlo

Gość wąski jest
ten nos

Gość jnb
Nie jesteś wcale brzydka, ale zmiana fryzury i regulacja brwii na pewno byłyby dla Ciebie korzystne. Ja bym chciała mieć np. taką cerę jak Ty :)

Gość Pawel,,,,
Jestes paskudna,pogodz sie z tym albo zbieraj na operacje🖐️

Gość yhyttjtr
anya ryjbyyyk ty to dopiero musisz byc paskuda jak z koszmaru:Ozreszta na tym forum 90% bab to wiesniary z ryjem jak gowno:O

Gość Wandalka z lasu
Na operację niby czego ma zbierać? Co jest w niej takiego paskudnego Pawełku???

Gość Pawel,,,,
yhyttjtr- o tym mowa🖐️

Gość Wandalka z lasu
Pawel,,,, Ty to dopiero musisz być paskudny, bo żadna babka w realu cię nie chce i musisz siedzieć tutaj na babskim forum. Przecież tu same pasztety siedzą to czego tu szukasz?