Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Ja naprawdę jestem brzydka

Polecane posty

Gość nie widać zebys łysiał
wyładniałas przez świeta?

hydrolizaa - masz kiepskie usta.. takie wąskie i kiepską fryzurę w zasadzie nie będę ci doradzać, bo widać, że nie masz w sobie zacięcia do bycia laseczką ja też jestem brzydka, ale znam kilka trików i na co dzień nie widać :D Czupaj Czupsa łachmanie!!!! 🖐️ http://stuff.swir.us/2008/04/08/lizak.jpg :-p

Gość hrabiniaBrunświku
Moze jestem w bledzie, ale uwazam, ze powinnas zmienic kolor wlosow na jakis bardziej konkretny.. byc moze to wina oswietlenia, ale tutaj kolor wydaje sie jakis sploiwaly, nijaki... no i make up... sama szminka czyni cuda, tusz na rzesy, roz na policzki... :)

powiem Ci że ja też jestem brzydka, mam cienkie włosy i za duży nos do tego waze wiecej niz powinnam. "zrobiona" wygladam o niebo lepiej, tyle ze na to trzeba i czasu i checi i umiejetnosci

mi sie wydaje ze kolor jest ok, stawialabym na zapuszczenie wlosow do ramion to daje wieksze pole manewru przy ukladaniu. no i makijaz

Ja specjalnie dałam zdjęcie bez makijażu i z fryzurą nieułożoną, żeby było widać moją brzydotę. A tutaj komentarze, pomaluj usta, brakuje ci makijażu itp. Gdybym dała fotę gdzie jestem zrobiona nie wyglądałabym aż tak brzydko, więc to nie miałoby sensu.

Hydroliza, to może wzmocnij włosy płukankami ziołowymi albo tym serum o którym pisałam? Ono naprawdę cudownie działa na włosy. A i podobno maseczka z migdałów cudownie rozświetla cerę z przebarwieniami i naczynkami.

Co do koloru włosów to uważam, że w naturalnych wyglądam najlepiej, nieraz próbowałam zmienić kolor i zawsze wychodziła kicha.

Bluszczyk Kurdybanek 34 --------> Płukanki z ziół używam, zakręcone włosy na grubszą szczotkę wyglądają o niebo lepiej, jakby były dwa razy gęściejsze. A ten mocznik to jest na twarz czy włosy? Możesz polecić jakiś konkretny preparat?

Gość hrabiniaBrunświku
Kochana, ja bez makijazu tez wygladam zle. Cere mam gorsza od twojej, bo naczynkowa- koszmar. Jesli na co dzien malujesz sie, jesli nosisz inna fryzure (ta taka babcina jest troche i nie pasuej do Ciebie) to nie widze problemu, serio. nie masz w twarzy zadnych mankamentow, ktore by cie klasyfikowaly jako brzydka.

Gość hrabiniaBrunświku
Ja myslalam, ze krem z mocznika to stosuje sie do stop :D

Gość hrabiniaBrunświku
A gdybys zapuscila wlosy i czesala je tak, aby nie zakladac je na wlosy? probowalas tak?

Gość hrabiniaBrunświku
Widać że i pojesć sobie lubisz autorko

hrabiniaBrunświku - "A gdybys zapuscila wlosy i czesala je tak, aby nie zakladac je na wlosy?" probowalas tak? Włosy mam bardzo rzadkie i zapuszczone wyglądają jak cienkie strąki. Do tego przetłuszczają więc i codziennie je myję. Nasi fryzjerzy nie potrafią dla takich trudnych klientów jak ja zaproponować jakiejś ciekawej fryzury. Powiem wam, że eksperymenty z nowymi kolorami i nowymi fryzurami zawsze kończyły się dla mnie porażką. :(

A ten kolor co masz teraz to jest Twoj naturalny? Mnie sie wydaje, ze jakis fajny blond ladnie by rozjasnil twoja twarz itd. Albo moze jakis szatyn opalizujacy... jesli masz ladne zeby - usmiechaj sie, twarz wtedy lagodnieje :)

Nie znam tej metody, chyba chodzi o doczepianie włosów sztucznych do naturalnych. Podobno to bardzo osłabia naturalne włosy. Chociaż raz mogłabym spróbować czemu nie..

Gość kijankai
zageszczanie cienkich wlosow pomoze tylko doraznie, bo po sciagnieciu tych wlosow nie dość że wypadnie jej polowa wlasnych to te co zostana beda zniszczone i bedzie miala jeszcze wiekszy problem. bledne kolo

Zęby mam ładne ale brzydki uśmiech bo mi dziąsła widać i nos jakoś w dół opada. Lubię się uśmiechać ale cały czas chodzę z poważną miną. Stosuję taki półuśmiech. Kolor włosów jest naturalny. :)

Nieprawda jest, ze oslabia wlosy naturalne. Po prostu przyczepiasz tasmy z wlosami, do ktorych przyszyte sa spinki. To pokrywasz swoja warstwa wlosow. Nastepnie robisz przedzialek poziomy i wpinasz kolejna tasme. Metoda szybka, nie jest inwazyjna i daje spektakularne efekty (tylko wlosy musza byc naturalne, nie syntetyczne). I nie musisz obawiac sie, ze spinki czy tasme beda widoczne. Nie beda, nawet jesli masz cienkie wlosy. A widze jakie wlosy masz, wiec nie masz sie czego obawiac. Sprobuj, co Ci szkodzi.

ja mam zęby proste biale ale mam przerwe miedzy jeynkami i chcialabym je złączyc i dlatego aparat mam zamiar zalozyc ponad 3000 zł bo chce ten przezroczysty moja siostra stwierdzila ze glupia jestem ze mam normalne zeby i szkoda kasy ale ja to zawsze do idealu dążę i dlatego :)

tasmy zdejmujesz kiedy chcesz. Przy wpinaniu i zdejmowaniu nie wypadnie Ci zaden wlos z glowy. To tak jakbys wpinala sobie spinke po prostu. A te wlosy znow az tyle nie waza, zeby bardzo obciazaly cebulki. Poza tym zawsze warto przyjmowac np. belisse czy jakis skrzyp czy inne witaminy. Autorko, ja mysle, ze ty nazbyt analizujesz siebie:O Pewnie polowa ludzi, ktorzy cie znaja, nie wiedza, ze nos ci opada kiedy usmiechasz sie!!!

Kiedyś miałam gęste włosy , nie mogę uwierzyć, że mam teraz takie z nimi problemy. To wszystko przez trwałe ondulacje. :( Taki wymyśliłam sposób na przetłuszczające się włosy i teraz mam nauczkę.

co do ust to na serio mam piękne pełne obrysowane i równe jak z obrazka nawet ja jako za,jebiscie krytyczna osoba nie mam sie do czego przyczepic :) kazdy sie nimi zachwyca ale tobie autorko to radze jak masz brzydke wlosy to obciąć i nadac jakis ladny ksztalt ale najlepiej poradze ci isc do dobrego fryzjera zeby ci kochana nie spartaczyl

Ja tez nosilam aparat, bo miala jedna jedynke gorna nieco wsunieta. Nawet nie musialam wyrywac zebow. To taka korekta kosmetyczna byla. Nosilam aparat rok i 3 miesiace. Potem plytke retencyjna. Zdjelam to wszystko 10lat temu. Efekt jest do dzis :) Polecam!

Gość bez konserwantow
Autorko nie jesteś brzydka, dla mnie bardzo przeciętna. Zainwestuj w dobre kosmetyki, fryzjera, ubrania i możesz być atrakcyjna. Koniecznie nakładaj błyszczyk na usta żeby optycznie je powiększyć. A tak a propos to dziwię się kafeterianie, jak jakaś na prawdę fajna dziewczyna wrzuci tu swoje foto to ją objeżdżacie, wyszukujecie minimalne defekty. Ciekawe :P