Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też paczycie?

Lubie paczeć na piękne dziewczyny.....

Polecane posty

Gość Też paczycie?

też tak macie?? Nie zamierzam, oczywiście nic działać by jakąś zdobyć - po co szkoda zdrowia, nerwów i rozczarowań, zawsze tak to się kończyło, więc dałem sobie spokój W tej chwili znalazłem aż 3 obiekty, które wciąż które wciąż mi się napaczają ;)... tak TRZY więc tym bardziej nie zamierzam nic robić. 1)Pierwsza bardzo ładna, zgrabna, no i okazało się, że niepełnoletnia wiec tym bardziej nie zamierzam nic - za kilka lat będzie super z Niej piękna kobieta. 2) Druga też super laska, wiek oceniam na ok 23, naprawde z tych "och - ach" Blondyneczka, figura marzenie, sprawia wrażenie takiej troche samotnczki i niesmiałej osoby. Określam Ją jako "nie moje progi"..... - za często Jej niestety nie widuje, ale tak zauważyłem, że się też paczy..... a może mi się wydaje 3) "bizneswomen" tak Ją określe ;) mieszka w bardzo pobliżu mnie, wiem gdzie pracuje i chyba szefuje, bardzo często ją widuje, nie taka piękna i nie taka zgrabna ale "ma coś w sobie" wiek oceniam na 26-27. Mnie nie "widzi" (albo udaje) i ja też "Jej nie widze" :P Wszystkie samotne, w każdym bądź razie nie zauważyłem ich nigdy w towarzystwie facetów Pierwszą namierzyłem też w necie wiem nawet z imienia i nazwiska - okazało się że jest niepełnoletnia i na tym się skończyło, drugą nie próbowałem ale chyba by było łatwo Ją namierzyć poszukać po szkołach i nk, trzecią też próbowałem chyba Jest "emigrantka" z innego miasta i bez rezultatu.... Ogólnie nawet się ciesze, że żadna nie jest dla mnie, bo nawet nie będę przez to próbował, poprostu się napacze i to mi wystarczy Też tak macie, jezeli tak to piszcie o swoich obiektach :) :)

Gość urabura
Nienawidzę facetów którrzy muszę się napatrzeć! sorry.

Gość urabura
chyba, że na napaczeć znaczy coś innego niż napatrzeć :)

Gość Też paczycie?
możesz sobie nienawidzieć :P ja i tak będę paczeć bo mam oczy :) - chyba, że jesteś brzyDka to Cię to ominie....

Gość urabura
Jestem brzydka i mnie to ominie na pewno. Po prostu miałam takiego chłopaka i wiem jak to boli kiedy idzie się koło takiego, który wciąż wyszukuje w tłumie gwiazd... Choć Ty chyba jesteś sam więc nikomu nie szkodzisz. Nie mniej jednak zostałam na tyle zraniona, żeby miec takie uczucia a nie inne

Gość szkło powiększające
nie.. my nie paczymy sami sie paczą :D a na hooy nam spaczony osobnik? :classic_cool:

Gość Też paczycie?
ojjj tam, ojjj tam.... całe życie będziesz się tym chłopakiem tak tarmosić..... głowa do góry święta idą :)

Gość Też paczycie?
ja się określam: odkrywca piękna :P a nie spaczony ;)

hmm wiem coś na ten temat.....takie patrzenie oglądanie się, masakra...mam ochotę podejść i zapytać się po co to wszystko...

Gość szkło powiększające
paczyć 1. zwykle o wilgoci lub wodzie: wykrzywiać, wyginać coś łukowato; 2. paczyć się - zwykle o przedmiotach drewnianych: zmieniać właściwy kształt, wykrzywiać się, wyginać pod wpływem wilgoci spaczony odkrywca piękna :P toż to prawie Quasimodo :D

Gość urabura
piwnooka miałaś takiego faceta?

nie cierpię ludzi którzy kaleczą język ojczysty jakimiś głupimi "modnymi" zwrotami :O autorze to nie jest cool, to jest żenujace :O

Gość wewewedfdfd
no walsnie mialem napisac a tu sie pojawila Fikusna ty moze idz do lekarz bo to juz widac !!!

Gość urabura
ja się przez podobne rzeczy rozstałam ze swoim... ;/

Gość Samotnik3546677777
Ja tez lubię sobie popatrzeć na dziewczyny mimo iż żadnej nie poznałem od podstawówki.

Gość weweuuuuaaaaa
to ja sie dziwie ze on sam nie odszedl heheh po tym co czytam moze trzeba bylo mu oczy zakleic i zalozyc worek na glowe!!

no wiesz to trochę nietaktowne przyglądanie się innym laską kiedy idzie się ze swoją...

Gość katarzyna845845
Hmm ja jak ide z moim to specjalnie nakladam ciemne okulary, zeby widziec po kryjomu czy sie patrzy czy nie, ale najgorzej jest kiedy on nalozy, wtedy wcale nei widac czy sie patrzy :/

Gość urabura
z tym workiem to dobry pomysł, każdy zajęty facet powinien taki mieć na głowie :))

Gość Samotnik3546677777
Gdyby miało tak być, to żaden facet nie będzie chciał mieć dziewczyny xd

Gość jajkooooooooo
a ktora chce popatrzec na moje jajca

Gość urabura
ooj tam to każdy musiałby nosić pas cnoty - męski. Moglibyscie je sciagać dopiero jak jakaś dziewczyna Was pokocha i tylko wtedy moglibyscie coś zaruchać. Już sobie wyobrażam Wasze starania :) No ale coś za coś, ściągacie pas cnoty to worek na głowę

Gość Też paczycie?
>piwnookaa hmm wiem coś na ten temat.....takie patrzenie oglądanie się, masakra...mam ochotę podejść i zapytać się po co to wszystko... po nic - Twoje pytanie jest bez sensu czy może byś chciała by taki delikwent na Ciebie się rzucił i zaprowadził do ołtarza :D , czy oglądanie arcydzieł w teatrach ma jakiś sens ;) to tylko dla samej satysfakcji patrzenia / paczenia... ;) >fiku mikuuu - i po co się tak rzucać/wkurzać ;)

Gość burtretretretre
Fiku miku idz do lekarza bo to widac !!! nie wiem ja w realu ale pewnie tez!!!!

Gość Też paczycie?
dopisek ;) arcydzieł w teatrach i muzeach

Gość jajkooooooooo
a mam jajeczka jak malowane