Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale że co?????????????????????

facet który ma dwie twarze. jak go odseperować od kumpli??

Polecane posty

ze mną: inteligentne teksty, miły, genialnie się ubiera, gentelman, zawsze otwiera drzwi do auto itd, jesteśmy razem 2 miech, zabiera mnie do restauracji itd, do kina, facet na poziomie... kiedyś przygotował nawet w domu kolację przy świecach :) i np ja nie jestem jeszcze gotowa na sex z nim, dla mnie to za krótko to on to rozumie i szanuje i nie nalega za co ma meeega plusa z kumplami: klnie, pije tanią wódę, flirtuje z barmankami, rzyga na imprezach, pali fajki... chce go odseperować od kumpli ale nie chce się dać co najgorsze nie chce żebym spędzała z nimi czas bo mówi że to nie są znajomi dla mnie po co mam się denerwować czyli jakby robili coś złego... ma kilku normalnych którzy mają dziewczyny to czasem się spotykamy... kiedyś przypadkiem zobaczyłam filmik na kompie jak balują w barze to się załamałam... nie byliśmy jeszcze razem ale złapał jakąś blondynę, wziął ją na ręce ona w 7 niebie, złapała go za szyję... niby koleżanka ale moim zdaniem to była przypadowa dziewczyna niby nie byliśmy razem itd ale teraz jak wychodzi z tymi pijakami mam to przed oczami wszystko :(:o

ostatnio na fb jego wspaniały kolega dodał zdjęcie: każdy zn a kogoś kto rzyga na każdej imprezie.. czyje zdjęcie? mojego ukochanego jak pije wódę z literatki... jak na to patrzę to myślę że to nie on :o:( jak można być takim kameleonem...

Gość el chulo.
Nie odseparujesz go,z nimi jest sobą przy tobie udaje,z czasem mu przejdzie i przy tobie zacznie być sobą.

... właśnie też o tym pomyślałam myślałam o rozstaniu już nawet... ale on ma mnóstwo plusów jakbym nie wiedziała o tych kumplach to bym powiedziała... no ideał....

no i nie powiem, że jest mi obojętny prawda...

Gość oj kobieto....
ciężki temat..

no wiem...

Gość aleee
el chulo ma racje, kwestia czasu niestety.

Gość szkło powiększające
powiem ci co będzie jutro: jakis problem w związku - on wychodzi i idzie do kumpli pochlać kolejny problem w związku - on wychodzi i kumple od wódki oraz chętne koleżanki na imprezach go ustawiają do pionu (zrób tak a tak) następny problem w związku- on opowiada ci jako swoją sugestie te brednie które wymyślił z pijakami przy wódce następny problem w związku - on stosuje sie do rad jakich udzielają mu kompani od chlania i panienki z barów summa summarum - twój związek będzie związkiem nie z nim tylko z jego szemranym towarzystwem ( jako że nie znasz towarzystwa i chłoptaś starannie cie izoluje od swojej prawdziwej twarzy masz zero możliwości dotarcia do niego) wrzuć na luz, matka teresa umarła w kalkucie dawno temu

Gość jajkooooooooo
a ja nie mam kumpli moge caly dzien lizac cipke

Gość rertrytu
zostaw tego oblesnego rzygowina hahaha, oblesny rzygacz w zyciu bym z takim nie byla, brzydzą mnie tacy alkoholicy i rzygacze

no tylko że przy mnie jest super... kurcze i on wszystkich zna we wszystkich barach kiedyś zabrał mnie do baru, barman ochroniarz siema chłopaku piątka przyszliśmy na drinka to powiedziałam że się krępuję bo tak patrzą na nas chodźmy gdzie indziej a on ale to tutaj wszędzie tak na rynku no nic na to nie poradzę... chybsdługo musiał pracować na taką "słąwę"... a w dodatku to urodzony flirciarz i taki przystojny macho co do dziewczyn... ehhh nie wiem czemu jeszcze się zastanawiam. Pewnie zerwę z nim w same święta

Gość terytyut
udaje takiego dopoki cie nie zaliczy i mu sie nie znudzisz, zostaw tego RZYGA

Gość nooo ja też
ci tak radzę