Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollyjean

problem z grą, komputerowy ...

Polecane posty

Gość pollyjean

hej, mam oto taki problem: ściągłam sobie grę przez utorrenta Alice madness returns w pliku iso. stworzyłam wirtualny dysk przez alcohol 120% i zamontowałam obraz gry na nim. mój problem polega na tym, że za każdym razem kiedy chcę zainstalować grę komputer przestaje odpowiadać ... tzn. w okienku u góry pisze brak odpowiedzi. jeśli ktoś miał podobny problem albo wie jak to rozwiązać to proszę o pomoc. z góry dzięki ;) pollyjean

Gość kakadyn
Nie odpowiada bo się system wiesza.

Gość kakadyn
a nie możesz wypalić płyty ?

może ktoś źle zrobił obraz płyty? spróbuj użyć programu demon tools lite do utworzenia wirtualnego napędu

Spróbuj zmontować jeszcze raz obraz płyty, najlepiej z .iso ściągniętego od kogoś innego ;) Może się wieszać, bo dane gry są spaprane.

Gość pollyjean
hej, dzięki za odpowiedzi :) udało mi się nareszcie ją zainstalować ... po prostu trzeba było zignorować ten brak odpowiedzi i czekać około 20 minut aż się odwiesi samo ... pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło i zgłupiałam ... bo ani się nie dało tego wyłączyć menadżerem jak się zacięło, ani się nie ruszało ... morał: cierpliwość popłaca :):) pozdrawiam pollyjean