Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczelnia renomowana

Ludzie bez wykształcenia to prostaki

Polecane posty

Gość uczelnia renomowana

Taka jest prawda. Pisałam już w innym temacie, ale napiszę to w nowym, bo to warzny temat. Skończyłam renomowaną prywatną uczelnie, studiowałam zaoczną administracje i niestety wiem, że wykrztałcenie to podstawa i świadczy o wadze człowieka i jego wielkości. Niestety, wykrztałcony czlowiek nie będzie się przyjaźnił z prostakiem po zawodówce, bo niby o czym z prostakiem można porozmawiać?

Gość wykształciuch
mam podobne zdanie w tym temacie

Gość ipocotebluzgi
No to pogadaj sobie sama z sobą :(

Gość misztal
"warzny " może o ortografii?

Gość kaczanaa
uczelnia renomowana - oj wiesz mi ze ta praca nie zapewni Ci statusu spolecznego a dzieki mojej taki status posiadam ? ty skonczlyas ta swoja administracje a ja kurs masazu stop powiedz mi gdzie nasze drogi moglyby sie spotkac? no wlasnie status spoleczny oddziela ludzi i ja chyba jestem wyzej nawet bez tego wyksztalcenia

Gość ipocotebluzgi
wykrztałcony :P

Gość ipocotebluzgi
Te szkoły to chyba za jajka skończyłaś hehe

Gość no chciała dokopac
i wpadła w swój gnój :) :) :)

Gość hemmmmmmm
CZeba być tEMpakiem, RZeby nie zorientować siEM, RZe ten temat to prowokacja.

Gość kaczanaa
nie sie ta renomowana wypowie

mam przyjaciółkę, która nie studiuje i chyba muszę z nią zerwać kontakt bo nie daj Boże zniżę się do jej poziomu!:):) paranoja...

Gość uczelnia renomowana
Czy wszyscy tu na tej stornie to prostacy? Jeszcze nikt nie wypowiedział się na moim poziomie intelektualnym.

Gość kaczanaa
uczelnia renomowana - oj wiesz mi ze ta praca nie zapewni Ci statusu spolecznego a dzieki mojej taki status posiadam ? ty skonczlyas ta swoja administracje a ja kurs masazu stop powiedz mi gdzie nasze drogi moglyby sie spotkac? no wlasnie status spoleczny oddziela ludzi i ja chyba jestem wyzej nawet bez tego wyksztalcenia

Czekaj, wezmę lapa i położę się na podłodze, wtedy powinnam znaleźć się mniej więcej na Twoim poziomie :P Szkoda tylko, że na tej Twojej renomowanej uczelni nie uczą choćby ortografii ;)

Gość ipocotebluzgi
Nikt nie robi takich byków jak ty:P

to może skończmy ten wątek dla Pani renomowanej, bo szkoda pisania i zniżania się po poziomu Pani renomowanej, a tak poza marginesem nie ocenia się ludzi po wykształceniu! nie którzy są bez wykształcenia a są o wiele lepszymi przyjacielami

Gość uczelnia renomowana
@kaczana: Pańska propederacja regrowarancyjna załamuje się w dezintegracji i nie egzemplifikuje się w adekwatnej symbiozie. Twe ekstremalne impoderabilia egzemplifikują w mym ego dytyrambiczną akronimiczność w aspekcie gnostycznym, aczkolwiek używając zdolności profetycznych można dojść do załorzenia, iż leseferystyczne uwarunkowania prowadzą do denuncjacji osobników o nieznanej proweniencji.

Gość a ja ci powiem że
!!!.....lepszy inteligentny nieuk niż wykształcony prostak.....!!! błędów typu: wykrztałcony , warzne ....w podstawówce już nie robią a co dopiero na "tak renomowanej uczelni"...no ale cóż jaka pisownia takie wykształcenie..

Gość uczelnia renomowana
Drogi "a ja ci powiem że": Perypatacje twojej mentalności nie inkulują mnie do prowadzenia z tobą teoretycznej konwersacji, implikującej do permanentnych enuncjacji, czyli, symplifikując, nie chce mi się z tobą gadać niedoedukowany prostaku.

Gość ipocotebluzgi
Pewnie to Fiel robi sobie znowu jaja:D

Gość kaczanaa
a ty jestes renomowana kobieta czy facetem?

Gość uczelnia renomowana
ludzie jestescie poporstu gopi. Nie toco ja. teras zamiezam pujsc na studia podyplomowe z filologji polskiej. morze chociasz naucze czegos w pszyszlosci wasze dzieci, rzeby nie popoelnily tych samych blenduw co wy.

Gość uczelnia renomowana
@kaczanaa : Jestem kobietą, nie wiem jak mogłaś załorzyć, że jestem mężczyzną. W wyniku dedukcji dochodze do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efeberyczne.

Gość kaczanaa
hehe ale i tak mam sie za wyzsa statusem spolecznym no bo gdzie moglybysmy sie spotkac na tym swiecie

Gość uczelnia renomowana
Proszę się pode mnie nie podszywać. Tak, wiem... karzdy chciałby być tak wykształcony jak ja... ale partycypując dyfrakcyjnie w kunglumeracie inscynuacji delektycznych winniśmy się wyidealizować z rozentuzjazmowanego społeczeństwa.

Gość mój mąż ma doktorat
a też jest prostakiem i do tego wieśniakiem.Masakra...