delikatnie_zdenerwicowana! 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 witam.. może ktoś mi rozjaśni sytuację-bo ja chyba ślepa jestem albo zdenerwowanie odebrało mi świadomość racjonalnego myślenia? w czwartek umówiłam się ze swoim facetem na piątek.niestety w piątek rano rozchorowałam się(przez własną głupotę),to znaczy strułam.napisałam zatem do niego,że nie spotkamy się bo się zle czuję i co mi jest i że go przepraszam ale nie dam rady.wiedział też ,że jestem u znajomej po jakieś lekarstwa bo nie daje rady(-po południu zadzwonił-kiedy u niej byłam ) chwilkę porozmawialiśmy.wydawało mi się,że jest ok.po 21 raczył napisać esemeska,że ma nadzieję,że zdążę wyzdrowieć do dnia następnego.wkurzona nic nie odpisałam.napisałam dziś rano -jak gdyby nigdy nic.i on odezwał się ok 14.i kiedy piszę do niego po 17 co u niego?on mi pisze,że był u stomatologa,teraz jest na meczu a ogólnie to ma jakiś rozstrój żołądka i że się raczej nie zobaczymy. czy dobrze mi się wydaje,że się obraził a mało tego dobrze bawi z kumplami przy piwie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 A co nie może bawić się z kumplami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delikatnie_zdenerwicowana! 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 oczywiście,że może. tylko kilka dni wcześniej umawialiśmy się na spotkanie w sobotę.i jeśli miał ochotę na co innego-to przecież nie zmuszam.tylko wściekła jestem ,że tak mnie traktuje.mógł powiedzieć czy napisać-przepraszam,ale wypadła impreza z kumplami.i ok.a nie mam wrażenie ,że mnie każe..jak małe dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delikatnie_zdenerwicowana! 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 normalnie aż analfabetyzm ze mnie wychodzi..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DrogaDoŚwitu 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Baba ma prawo mieć sraczkę a facet to już nie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delikatnie_zdenerwicowana! 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 pewnie-może. tylko TAKI ZBIEG OKOLICZNOŚCI?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delikatnie_zdenerwicowana! 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 nikt nic sensownego nie podpowie?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach