Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaaa

Czy możliwe jest abym była w ciązy?

Polecane posty

Gość zestresowanaaa

3,5 miesiąca temu wspołżyłam ze swoim chłopakiem. był to moj pierwszy raz. on włożył penisa na jakies 2cm po czym wyjął i założył gumkę.kochalismy się jakies 20 minnut lecz on nawet nie doszedł. były to moje dni płodne. okres mam regularnie i w 3 miesiącu robiłam test-wyszedł negatywnie. lecz mam dziwne przeczucia. jestem młoda i nie planowałam dziecka.czy możliwa jest ciąża? a może to tylko moje głupie obawy i strach? czy po 3 miesiącach od zapłodnienia test mógł sie mylic?

ludzie trzymajcie mnie bo zwariuje :D:D:D:D tak na bank jesteś w ciąży i to conajmniej z trojaczkami :D:D:D:D

Gość O Bosheeeeeeeeeeeeee
Dziecko Drogie! Po 3 miesiącach? Nie! Nie mógł się mylić niby jak? U kobiety ciężarnej wydziela się pewien hormon więc jest on wyczuwalne przez testy! Ile masz lat? Co w ogóle skłoniło Cię do tego by po 3 miesiącach od stosunku myśleć o ciąży? Miałaś do tej pory okres? Ps: Nie planowałaś dziecka to po co pozwoliłaś mu wejść bez gumki? Nie ważne, że wyszedł po 2 minutach czy 5...

Gość zestresowanaaa
Lat mam 17. wiem ze to głupie ale martwię się. miałam okres.

Gość O Bosheeeeeeeeeeeeee
TO ja Cię proszę ładnie pójdź po Świętach do lekarza po tabletki i problem z głowy albo gumki.. A co z tym facetem? Nie jesteście już razem? wiesz nie jesteś w ciąży, co się takiego stało ,że zaczęłaś myśleć, że może jednak? Pójdź do lekarza on Cię zbada.. Wszystkie pytania się rozwieją i nie stresuj się bo nie masz sobie czego wmawiać a psychika lubi płatać figle! Powodzenia

Gość zestresowanaaa
z facetem jestem on zapewniał że w razie wpadki nie zstawi mnnie i zaopiekuje sie. on ma 21 lat wiec o to się nie martwię. ;) a myślałam o tym od początku bo bałam się od zawsze ale zaufałam mu.. i tak wyszło ze teraz tylko stres.-_-