Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiloff

Stanik w łazience

Polecane posty

Gość Kiloff

Mam pytanie - wychodząc do pracy rano znalazłem na suszarce w łazience stanik którejś z moich współlokatorek. Czy może to być sygnał z z tamtej strony i prowokacja w pewnym sensie czy po prostu zwykły efekt roztargnienia i zapomnienia? Mieszkam na kwadracie z kilkoma dziewczynami i gadamy jak normalni współlokatorzy i kumple , one maja swoich facetów itp. Czy jednak ten stanik moze być sygnałem?

Gość talala
sygnałem tego że może był mokry i się suszył, ewentualnie zapomnienia

Gość Myślę, że byś chciał
ale neistety raczej obstawiam pośpiech lub roztargnienie

Gość aicza
tak z pewnoscia..to sygnał...sygnal dla ciebie abys wypral jej ten stanik..innego przekazu w tym nie widze...sorki..mam propozycje--moze lala dmuchana???

To przed chwilą było :D skoro z nimi mieszkasz, to stanik którejś z nich ma prawo tam wisieć, choćby i bez celu.

Gość Kiloff
Ale w domu jest jeszcze rozkładana przenośna suszarka, wystarczyło ja wziaść i stanik mógł sie suszyć w pokoju u którejś z nich. po co dawać go do wspólnej toalety jak wiadomo że na kwadracie mieszka samiec i moze go znależć rano wychodząc do roboty?

Gość sdfg
A GDZIE MIAŁ SIE SUSZYC NA BALKONIE W DESZCZU?

Gość hjvfhjhvgjvghj
Tak to na pewno był sygnał znak

Gość el chulo.
Ja uważam,że celowo,ro bi to aby poruszyć twoją wyobraźnię,przecież wiadomo,że będziesz o tym myślał a dowodem jest to,że o tym piszesz.Tylko zastanowić się trzeba jaki to typ kobiety czy daje ci znaki,że ma ochotę na coś z tobą czy lubi się bawić facetami tzn rozbudza myśli i żądze ale nie dopuści do siebie.

Gość Kiloff
Ja tam bym raczej zawsze pamiętał żeby swoje majtki suszyć w pokoju a nie w łazience jak wiem że mieszkają ze mną dziewczyny i to by mnie krępowało jak cholera - no chyba że po prostu chciałbym dać sygnał żeby poprowokować erotycznie.

A co to, gimnazjum żeby się z bielizną chować? :D to raczej część ubioru jak każda inna... Ze skarpetek to byś chyba takiego problemu nie robił :P Poza tym, rozkładać całą suszarkę dla jednego stanika...?

Gość Kiloff
Chulo dobre piszesz one wiedzą że ze mnie jest nieśmiały typ a nie jakis alfa wyrywajacy samice jak drapieżnik ale też mnie lubią i żartują... hmm nie wiem co o tym mysleć bo jestem nieśmiały jak cholera i jakos sie nie narzucam zwłaszcza ze te dziewczyny są pozajmowane.

Moja współlokatorka też zostawia bieliznę w łazience :P mimo tego, że jest zajęta a z nami mieszka mój chłopak. I jakoś nikt nie robi o to szumu ;)

Gość Kiloff
Skarpety to co innego - znalezienie skarpet to żaden podtekst, co najwyżej powód do śmiechu lub zażenowania. no ale stanik to już coś bardziej osobista część garderoby - no nie wiem, nawet gdybym bym cholernie zrypany po robocie pamiętałbym by nie suszyć bardzo osobistej części garderoby we wspólnej łazience.

Gość Kiloff
Wtedy gdyby ze mną mieszkały jakieś dziewczyny zapomniałem dodać.

Gość Myślę, że byś chciał
Robicie z igły widły, ja tam miałabym wentyl na to do i gdzie suszę Zakładam, że dorośli faceci amją troche w głowie i nie jarają się stanikiem w łazience, ale chyba się mylę :O

Gość talala
ja mieszkałam z 4 facetami w domu i jedną dziewczyną i uwierz mi że suszyłyśmy naszą bieliznę w miejscu ogólnodostępnym - latem była to ogrodowa suszarka a jak było zimno to w domu na suszarce a jak na niej miejsca nie było, bo jednak trochę nas tam mieszkało to balustrady i poręcze były ciuchami obwieszone.i nikt nie robił z tego problemów ani nie myślał że to jakies podteksty

Gość el chulo.
Jeśli tak jest jak piszesz to na bank to jest celowe,może się tobą bawią albo któraś ma na ciebie ochotę.Ciekawe jak by się czuły,te co tu piszą że to normalne,jak by znajdowały jakieś rzeczy które działają na nie erotycznie,np prezerwatywę albo jakiś gadżet.

Gość Kiloff
Czy ja robię z tego problem? Po prostu sie zapytałem i nie każdy facet moze zinterpretowac znalezienie stanika jako coś normalnego.

Gość talala
normalnie bym się czuła nie wiem o co to całe halo

Gość ggda
czlowieku, po prostu - wyprala, polozyla na suszarce. stanik to nie zuzyty tampon zeby sie go wstydzic :D ja tam bym wieszala normalnie i staniki i gacie wiec nie rob sensacji chyba dawno nie moczyles skoro tak to przezywasz :/

Gość Kiloff
Może moczyłem moze nie - nie twoja sprawa.

Gość el chulo.
Tu nie chodzi o to,że ona ma się go wstydzić tylko o to jak widok stanika działa na faceta a mimo to zostawia go w łazience,wiedząc,że będzie o tym myślał,to nie są jakieś tam skarpetki tylko erotyczna część garderoby.

Gość esia999966666
jak widać z powyzszej dyskusji panie twierdzą że to nie jest specjalnie żeby pana sprowokować, no ale wiadomo czym facet myśli...nawet do głowy by mi nie przyszło że to może w taki sposób zostać odebrane...

Gość ggda
widac ze nie no kto normalny sie podnieca ze stanik na suszarce zobaczyl?

Jak bym się czuła? Normalnie :P gumki mnie nie podniecają, a niejeden/niejedna z moich znajomych trzyma np przy łóżku żel do masażu, nawilżający i takie rzeczy... :P Ludzka rzecz :P

Gość Kiloff
Hmmm czyli to normalne?

Tak, czasem zdarza się, że ktoś suszy pranie w łazience. Najzupełniej normalne :D

Gość Kiloff
do ggda- czy ja się podniecam? Po prostu się zapytałem. Widać że to ty masz jakiś problem skoro czepiasz sie mnie i mojego życia seksualnego - przybastuj bo to więcej mówi o tobie niż o mnie. Pytać się -ludzka rzecz.

Gość talala
ggda nie ma żadnego problemu jak sądzę tylko ty rozkładasz tą sytuację na czynniki pierwsze i maglujesz w tą i z powrotem.a sytuacja jest prosta przynajmniej dla mnie