Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka

Polecane posty

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka Zaden facet nie spelnia moich oczekiwac Moj ojciec jest 1. Opiekunczy 2. Rozpieszcza mnie 3. Pomaga mi 4. Niczego mi nie odmawia 5. Swietnie zarabia i jest zaradny 6. Ma inne nastawienie do mojego dziecka A obcy mezczyzni???? nie sa zadowoleni jak mowia im o tym ze jestem samotna matka, od razu na 1 randce zostawiaja mnie nawet sama z rachunkiem w restauracji. Bylam w zwiazku z facetem ktory mi nawet sniadania do lozka nie przyniosl i marnie zarabial, rzucilam go i zamieszkalam z tata ktory rozwiodl sie z moja mama. Ja i on oboje mozemy na siebie liczyc. On sie mna opiekuje, ja pracuje jako jego sekretarka, razem robimy sniadanie, obiad, kolacje. Przy nim czuje sie najbezpieczniej.

Gość rtyeryery
a uprawiacie z tatą seks?

Gość chora sprawa
:o :o :o

Gość problem z facetami
Niesmaczne pytanie, nie uprawiamy seksu. Moj ojciec owszem ma jakies kobiety. Nawet z tego co wiem moich braci jak ukonczyli 18 lat bral ze soba do agencji towarzyskich, bardzo szybko zalozyli swoje rodziny. Ja do tej pory jestem przy tacie i zawsze przy nim bede. Ja natomiast nie chce zadnego seksu. Po prostu za kazdym razem gdy uprawialam seks odczuwalam bol, nie jestem w stanie tego robic i niedawno zdalam sobie z tego sprawe.

Gość hjvfhjhvgjvghj
A w co Twój tata umie grać ?

Gość ipocotebluzgi
jaa

Gość problem z facetami
W golfa, w karty, w szachy, w pilke nozna :) a czemu oto pytasz?

Gość ipocotebluzgi
A co będzie jak tatunia zabraknie:(

Gość hjvfhjhvgjvghj
Bo jakby zagrał ze mną w karty to bym puścił go z torbami.

Gość agniieszka
A co Ty, mała księzniczko dajesz w zamian?? dziecko z Ciebie i to roszczeniowe.... bo rodzice zwykle nic w zamian nie chcą. A nastawienie do Twojego dziecka?? wiesz, nie dziwne jest nastawienie Dziadka do wnuczka niż faceta do obcego w sumie dzieciaka - podziwiam mężczyzn którzy się potrafią w tym znaleźć

Gość problem z facetami
Na szczescie mam jeszcze syna ktory jak dorosnie napewno bedzie przy mnie. Zalozy swoja rodzine i bedzie wiedzial o tym ze musza zamieszkac przy matce, zreszta ja i moj tata juz teraz pracujemy nad moim dzieckiem i wmawiamy mu jaki ma byc jak dorosnie.

Gość jajko Faberge
czyli po prostu jesteś oziębła :o

Gość Kloc5555
Dobrze, że takich jak ona mało się spotyka.

Gość kolka123456
zalozylas taki sam temat na macierzynstwie, nie wystarcza ci odpowiedzi z jednego dzialu?

Gość problem z facetami
Po prostu jestem za delikatna, przekonalam sie o tym za kazdym razem ze seks nie jest dla mnie. Poza tym tata zawsze mi wmawial ze mezczyzni chca od kobiet tylko jednego i przekonalam sie o tym. Stad wiem ze najbezpieczniej mi bedzie w domu pod skrzydlami ojca, ktory nie ma do mnie o nic pretensji. Ja ojcu zawsze pomoge, np. wyprasuje mu koszule, przyrzadze jakies pyszne danie, porozmawiam z nim, wyslucham. Cos czego on nigdy nie mial przy mamie. I sama przekonalam sie o tym ze on tez nie chce by w moim zyciu pojawil sie jakis mezczyzna.

Gość sukces gwarantowany
p a to log i a

Gość problem z facetami
dlaczego patologia???

Gość jajko Faberge
pachnie dysfunkcją 🖐️

Gość hjvfhjhvgjvghj
Są maminsynki i są tzw córeczki tatusia.

Gość sukces gwarantowany
Dlaczego ? Idz spytaj psychologa czy to nie dysfunkcja stosunków miedzy rodzinnych i miedzy ludzkich. Tzw patologia

Gość problem z facetami
Nie nazwalabym tego patologia. Sama tez wychowuje syna na faceta ktory bedzie zawsze przy matce, nawet wtedy jak bedzie mial juz wlasna rodzina. I ja i moj ojciec wmawiamy mu ze jego miejsce nawet jak sie ozeni bedzie przy nas.

Gość Kurrrrrrrrrrrrczaczek
Wmawiacie mu , tak? No to ładne pranie mózgu od małego mu serwujecie..tylko patrzyć jak wyrasta z niego dysfunkcyjny społecznie człowiek...:(

Gość Gość
Marne prowo

Gość dgjgwgwdtgtagtgm
Nie dość że sama zachowujesz się jak... nie będę cię obrażać, to jeszcze z własnego dziecka chcesz zrobić maminsynka? a jeśli jego przyszła żona będzie taka jak ty i nie będzie chciała mieszkać z tobą tylko z twoim synem u swojej matki? powiesz mu, zostaw ja twoje miejsce jest przy mamie??