Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieŻalujMnie

nie wiedziałem, że anioły latają tak nisko...

Polecane posty

Gość nieŻalujMnie

Bądź dziś dobrą myślą obok Mnie, bardzo blisko ...

Gość 57657575
a co, pierdolnął cie jakis w glowe?

Gość jestem dzisiaj mysla przy
waznych osobach mojego zycia:)

Gość nieŻalujMnie
nadal mysle o mojej pierwszej milosci, ktorej nie widzialem juz 3 lata... :) to o niej ten tekst

nie preferuje takich facetów, którzy wciąz czekają i tęsknią za swoją pierwszą miłościa, to juz nie jest romantyzm, tylko patologia. przestań myśleć i zacznij żyć od nowa!

Gość jestem dzisiaj mysla przy
mysle, ze to bardzo romantyczne

Gość oo jesssu
rozumiem, ze nie było dla Was ratunku?

Gość nieŻalujMnie
bo taka jestem... ee? czy ty uwazasz, ze ja od 3 lat tak cierpie ze nie potrafie sie otworzyc na zadna nowa kobiete?? pf... od tej pory mialem juz 3 kobiety i wierz mi, tez cierpialem po przynajmniej jednej z nich o mojej pierwszej po prostu sobie wspominam w takie dni jak dzis , kiedy jestem samotny, nie mam co robic, kupie piwko, mam nastrój, puszcze muzyke ktorej sluchalem wtedy i sobie wspominam bo naprawde zakochalem sie wtedy mega mega mega, mysle ze zadna z was tak nigdy nie kochała;] no ale absolutnie jak najbardziej jestem otwarty i bardzo chetnie poznaje nowe kobiety (i nie porównuje ich do tej pierwszej, bo wiem, ze takiej juz nigdy nie bedzie)

"Spójrz mi w twarz, proszę wybacz, wiem, po policzkach nie jedna łza Ci spływa..." ;) it's from PIH's song.

Gość nieŻalujMnie
brawo kaitana ;] wiedzialas, czy wpisalas w google?

Gość nieŻalujMnie
no mówie, że żadnej... tamto to przeszłosc i juz dosyc daleka, bo jednak 3 lata robią swoje ale tak miedzy nami to wiem po prostu ze nigdy już nie poznam takiej kobiety- ale mnie to nie przeraza, bo to tak jakby się wygrało w totka i mialo sie nadzieje ze sie znowu trafi szóstke :)

Gość natashaaaa
dlaczego mam wrazenie, ze ty tu piszesz, może chciałabym zebyś to ty to pisał

Gość nieŻalujMnie
jestem z łodzi bo taka jestem... o co ci dokladnie chodzi? nie widze w swoim, ze tak powiem zachowaniu nic nadzwyczajnego...

Gość nieŻalujMnie
widocznie nie byłaś dla nikogo nigdy takim skarbem, sory za szczerosc ;] ale nie martw sie, ja tez dla zadnej nie bylem

Gość natashaaaa
nie widziałeś jej 3 lata? nie potrafisz ułożyc sobie zycia prywatnego, bo masz ją w głowie??

skarbem? oj byłam ci ja skarbem dla wielu... tylko niestety bardzo wykorzystali ten skarb i skarb sie teraz schowal w skorupe i nie wyściubia nosa, bo boi sie, ze go ktos znow odkryje i wykorzysta ;)

Gość nieŻalujMnie
słaba psychicznie musisz być :) natasha.. przeczytal all moich wpisów to sobie odpowiesz na swoje pyt.

Gość ja tez siedze w skorupie
juz 2,5 roku:O i czym dalej tym,,,,gorzej raczej

Gość nieŻalujMnie
a to nie dobrze... silna psychika to domena kobiet atrakcyjnych ;))

więc jasno wynika z twej wypowiedzi, ze jestem nieatrakcyjna. przynajmniej juz teraz wiem dlaczego przyciagam same cieple kluchy i nieudacznikow zyciowych... ech :(

Gość szkoda ze jak bylam
na fali,zlosci,klótni z ex..a jednoczesnie prowadzilam b intensywne zycie i tyle osob sie krecilo,nikomu nie dalam szansy,to znaczy ze sobie nie dalam szansy... a moze dobrze...moze bym kogos zranila...teraz tego nie wiem ale czym dluzej jestem sama tym chyba bedzie trudniej a jestem juz dosc dojrzla a wokól same rozwody i rozstania:(

Gość nieŻalujMnie
co masz na mysli mówiąc nieudaczników i ciepłe kluchy? a po drugie, ciesz sie, ze w ogole kogoś przyciągasz.. i zasadnicze pytanie, ile masz lat?

Gość my nie labidzimy nad soba
tylko stwierdzamy fakt ze jest jak jest i nie chce zeby ktos mnie ocenial w ten sposob,bo czuje sie bardzo atrakcyjnie i jestem mega torpedą kobietą..i tyle:)

lat mam juz troche :( wlasnie to moja bolaczka, bo w moim wieku laski juz mezate i po drugim dziecku, a ja dalej nic :( cieple kluchy i nieudacznikow? to znaczy, ze albo sa to faceci bardzo nieatrakcyjni fizycznie, desperaci o dosc kobiecych cechach charakteru, raczej przeciwienstwo takiego jaskiniowca, albo tacy ktorzy jeżdża mi po plecach i tylko seks im w głowie... aaaa i jeszcze samych Turków przyciągam! :P