Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowaMambaaa

Czy ze mną jest coś nie tak? Martwię się. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość MalinowaMambaaa

Jutro minie 3 tygodnie od stosunku z moim chlopakiem. Kochaliśmy sie bez zabezpieczenia, ale wytrysku nie było we mnie ani poza mną. W poniedziałek powinnam dostać okres. W dniu gdy się go spodziewałam zrobilam test-wynik negatywny. powtórzylam test wczoraj, wynik także negatywny. Bolą mnie piersi a okresu jak nie bylo tak nie ma. Podejrzewam, że mam grzybice. raz już ją mialam i znow mam podobne objawy. Czy grzybica moze opoznic okres? Czy to moze jednak ciąża?

Gość MalinowaMambaaa
??

Gość MalinowaMambaaa
hmm?

Gość koko2202
a jakie masz objawy?

Gość koko2202
zajsc podczas stosunku przerywanego mozna niezwykle rzadko.. a skoro robilas testy i sa neg to co to za mysli o ciazy?? tez spoznia mi sie okres juz kilka dni.. i tez cos chyba jest nie tak.. juz rok temu tak mialam... 2 mies prawie bez okresu i nie balam sie ze ciaza.. wiedzialam ze cos mi jest..

Gość MalinowaMambaaa
czasem czuje pieczenie przy oddawaniu moczu oraz serkowate uplawy no i świąd. mam w domu masc clortimazolum i stosuję ją bo teraz swieta to nigdzie do ginekologa sie nie da wiec chociaz tak probuje podleczyc

Gość MalinowaMambaaa
i co Ci bylo? moje cykle sa rozne..ostatni trwal 29 dni a zazwyczaj trwaja 31 a teraz okresu nie ma :/

Gość koko2202
mialam zapalenie jajnika... bolal mnie jak na okres a okresu nie bylo prawie 2 mies... potem doszlo zapalenie pecherza.. mialam nieregularny okres prawie 6 mies... teraz 5 mies bylo ok i znowu cos.. a jakie masz objawy tej grzybicy?

Gość MalinowaMambaaa
napisalam powyzej.

Gość koko2202
aaa no to grzybica bo ja leczylam sie na to 3 tyg temu i mialam takie wlasnie objawy jak ty... nie wiem czy przez to znowu nie mam okresu... kurcze. mam juz dosc tych infekcji... a na przerywanym jade juz 3 lata tak poza tym...

Gość MalinowaMambaaa
kilka lat temu mialam torbiel na jajniku..moze znow powrocila i to przez to? cos czuje ze zaraz po swietach musze sie wybrac do gin. jezeli okres nie nadejdzie

Gość MalinowaMambaaa
mam znajomą, ktora przez dwa lata tez tylko na przerywanym no i w ciazy nie jest, ale wiadomo ze nie mozna patrzyc na kogos bo roznie moze byc ale zeby dwa testy sie mylily..dziwne by to bylo

Gość koko2202
no bardzo mozliwe... nie zakladaj ciazy od razu , nawet przy pelnym stosunku nie tak latwo zajsc.

Gość koko2202
no ja nie mowie ze masz patrzec na innych.. bo ja jestem swiadoma tego ze moge wpas.. plakac nie bede. dziecko moge juz miec dlatego zdecydowalam sie na taka "metode" jesli ty dziecka nie chcesz to nie rob tak...

Gość koko2202
na pewno w ciazy nie jestes.. pokazaly to 2 testy. wiec poczekaj kilka dni i idz do gin ;)

Gość MalinowaMambaaa
moze nie do konca bym chciala, ale wiem ze jesli by juz bylo to moj chlopak by mnie nie zostawil i dalibysmy radę

Gość koko2202
dziwie sie ze pelno jest tu dziewczyn ktorym spoznia sie okres i juz stres ze ciaza... a zabezpieczaja sie.. ja mowie.. nie mialam prawie 2 mies i nie bralam pod uwage ciazy.. czulam ze cos mi jest. chlopak kazal zrobic test to zrobilam.. mi teraz przez okolo tydz zamiast okresu leci cos brazowego.. wodnistego... i tez nie wiem co to.. wczoraj sie skonczylo a okresu ani widu ani slychu

Gość MalinowaMambaaa
Powtorzylam test-negatywny. @ nadal nie ma..

Gość MalinowaMambaaa
nie mam nadal @ :/