Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyksztalcenie to skarb

Ludzie niewykształceni to nieudaczniki

Polecane posty

Gość wyksztalcenie to skarb

Gardze takimi ludźmi, nic o zyciu nie wiedzom, i guwno w zyciu majął!!! Zamiast chodzici do luksusowych sklepów, to zbierajom puszki ze śmietnikuw, hahah! Dobrze wam tak, zasrane nieudaczniki!! Jesteście dnem, totalny plebs!!! Margines społeczny jak nic!!! Mam was dosyc, najchentniej posadzilabym was na krzeslo elektryczne, bo bez wyksztalcenia jestescie ŚMIECIAMI!!!! CHODZONCYM GUWNEM!!!! Ja mam wyksztalcenie medyczne, wienc mam sie czym pochwalic, nie to co wy, pasztety:)

Gość jajko Faberge
0/10 🖐️

Gość Lucinda de Cośtam
Zgadzam się w 100% Moja siostra skończyła edukację w liceum i nie ma matury, prowadzi sieć restauracji. Ja mam skońcozne 2 kierunki (prawo i germanistyka) a pracuję za grosze jako sekretarka, ale jestem wykształcona!

WYKSZTAŁCONA...najpierw podciągnij się trochę z ortografii, a później zakładaj topik.

Gość prowo też kosztuje
Po tobie też nie widać wykształcenia, bo prostej prowokacji nie potrafisz porządnie zrobić. Jeśli ma być na ortografię, to nigdy, NIGDY nie sadzi się byka na byku. To podstawa. A tak naprawdę... kto się na to jeszcze da nabrać - stare, niemodne, prościutkie...