Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfsnjngj

jestem zbyt idealna na to żeby mieć koleżanki

Polecane posty

Gość kjfsnjngj

nie zdarzają mi się "gorsze dni", że nie chce mi się wstać wcześnie żeby się umalować(w ogóle w moim słowniku nie występuje wyrażenie "nie chce mi się"), dbam o siebie, to oczywiście nie jest główny powód. mam fajną figurę, twarz może być. ale przede wszystkim nie jestem humorzasta, gdy ktoś mnie wkurzy jestem wręcz milsza dla reszty , nie dąsam się , nie obrażam z byle powodu jestem jakby "nadkobietą" (od "nadczłowieka) a to może wkurzać, bo przecież chyba nikt nie lubi czuć się gorszy od drugiej osoby.

Gość kjfsnjngj
widzicie jestem zbyt idealna abyście mi odpisali bo czujecie się gorsi

Gość kjfsnjngj
utwierdzacie mnie w mym przekonaniu , to miłe :classic_cool:

Gość szczera prwda i tylko prawda
chetnie bymz toba popisała, ale jestem bardziej idealna niz ty i nie chce zebys poczuła sie gorsza :P

i po co marnować ludziom czas na czytanie takich pierdół? własnie zmarnowałam swoje 3 minuty życia na czytanie tego gówna i pisanie komentarza

Gość kjfsnjngj
miałam kiedyś koleżankę i podobał jej się ten sam facet co mi, wybrał mnie potem spotkałyśmy fajne ciacho które do nas się uśmiechało, oczywiście znów facet wybrał mnie i koleżanka zaczęła mi wycinać numery , ah te zakompleksione dziewczynki

Gość Uroczy Roman
Ja sądzisz ile Ci jeszcze lat życia zostało ?

Gość kjfsnjngj
to pytanie do mnie czy do brudnego romana ?

Gość kjfsnjngj
nawet żeście mnie nie zjechali , czy ja na pewno siedzę na kafe czy pomyliłam forume ?

Gość kjfsnjngj
wystaczy , że idealnie się podcieram :)

Gość kjfsnjngj
boicie się takich ludzi co ? nienaganny makijaż , zero humorów, olewczy stosunek do wszytskiego , gdy ktoś nie lubi obgadywania, boicie się takich nadludzi.

jestem zbyt idealna na to żeby mieć koleżanki ZAPOMNIAŁAŚ DODAĆ ŻE " I ZBYT GŁUPIA BY NIE SIEDZIEĆ NA kefe"

Gość gfgfgfghj
Po pierwsze nikt nie jest idealny a po drugie mogę stwierdzić ze brak ci skromności i już choćby przez to nie jestes idealna.

Gość bvnbngtytyrrr
PROWO.

Gość kjfsnjngj
to nie prowo naprawdę tak uważam i jestem skromna, bo nie obnoszę się z moją "idealnością" , nie zadzieram nosa, ale na kafe można napisać co się naprawdę myśli :) a na kafe bywam od wielkiego dzwonu :)

Gość kjfsnjngj
a i wcale nie twierdzę, że jestem chodzącym ideałem , ale w wielu rzeczach jestem lepsza od innych kobiet , dlatego przez to jestem wyjątkowa

Gość kjfsnjngj
no właśnie jedna koleżanka była moim tłem , ale zaczęła wycinać mi numery , obrażać się, to na pewno przez to że miałam większe powodzenie i faceci wybierali mnie.

Gość kjfsnjngj
jestem tak idealna że nawet kutasy biore do paszczy idealne zero żył

jak do tego umiesz porządnie maglować płyty tektonowe,to jesteś rzeczywiście chodzącym ideałem.:classic_cool:

Gość Czrrujaca Czarowniica
Ale o co chodzi?? Chcesz miec kolezanki czy nie?? Czy poprostu tu piszesz jako to jest ...mmmm...sama najlepeij okreslilas siebie "i wcale nie twierdzę, że jestem chodzącym ideałem , ale w wielu rzeczach jestem lepsza od innych kobiet , dlatego przez to jestem wyjątkow"

Gość Kwituszekkk 22
idz sie jeszcze napij bo cos za malo wypilas

Gość NaturalnieNajlepiej
A widzisz...ja się nawet nie maluję a mam ogromne powodzenie u płci przeciwnej. Jestem po prostu naturalnie ładna- ale nigdy nie czułam się lepsza od innych.

Gość zdegenerowanaMaupa
A w których rzeczach jestes lepsza od innych kobiet??? ciekawi mnie to jak diabli, podaj przykłady ze trzy.

Gość kjfsnjngj
jestem zbyt idealan na to by życ na tym świecie, moja trumna w przyszłosci etz będzie idealna

Gość kjfsnjngj
po pierwsze mam 2 dziurki, wiec moge rownoczesnie obracac 3 facetow na raz albo i 4:P nie co zwykle kobiety z jedna cipka, po drugie mam bardzo glebokie gardlo, cale 20 cm mi sie miesci i to bez jeczenia,