Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtobędzieklops

Czy wierzycie w reinkarnację?

Polecane posty

Gość ojtobędzieklops

Dziś przy stole była u tesciów dyskusja na ten temat i właściwie wszyscy (mocno wierzący ) byli jednego zdania że reinkarnacja to wymysł parapsychologów i właściwie tylko ja jedna się wyłamałam bo jednak w nią wierzę i naraziłam się tym samym teściowej bo to bardzo ortodoksyjnie wierząca katoliczka by w jej domu nie przyznawać się do takich rzeczy i że nie chciałaby bym zaraziła takimi poglądami jej syna czy wnuków? Prawdę mówiąc nie mam jejm za złe takiego zachowania i raczej mnie to rozśmieszyło ale nie dałam tego po sobie poznać mówić jedynie że obiecuję że nie podejmę więcej takiego tematu przy ich osobach;). Moja rodzina choć katolicka to jednak wierzy w Boga na swój sposób (najważniejsze że moi rodzice to mądrzy i dobrzy ludzie wrazliwi na innych). Czy wasi rodzice , inni członkowie rodziny (chodzi mi o pokolenie naszych rodziców) też tak zaciekle broni kanonu wiary katolickiej?

Gość jdnjdnjdn
Ja jestem katoliczką ale wierzę w reinkarnację bardziej niż w spowiedź (to ostatnie nigdy nie było mi w życiu potrzebne ) :)

Gość rtrtrtrdyre
tak, ja wierzę.

Gość ja też wierzę
:)