Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kradziejkagwiazdek

Ile macie lat i na ile wygladacie

Polecane posty

Gość Dziwne kkkkkk
hahaha mam 20 a wygladam na 30 :P

Gość Siergiej41
sorrki pomylilam sie mialo byc mam 23 lat a wyglądam na 41.

Gość Kwituszekkk 22
mam taka jedna kolezanke ma 25 lat a wszyscu daja jej jakeiesmax 19 w pracy(pewnie dawali by jej mniej gdyby nie pracowala a tak to musi miec przynajmniej 19 lat) wyglada jak dziecko nie maluje sie, mala chuda(nibi filgranowa) bez cyckow, ubiera sie sportowo, no jak dzieck wiec nikt jej nie da wiecj niz 20 lat bo nie wyglada jak kobieta

Gość adelrjeeee
mam 17 lat i duzo osob z mojego otoczenia daje mi 20 lat, moze to ze wzgledu na moje ksztalty figury

Gość sciemniaczki zakłamane
wszystkie wygladaja NIBY 10 lat młodziej hahaha ciekawe ze na ulicach tego nie widac , same podstarzałe pasztety takie sa realia

Gość titatatititata
19 -16/17.

Gość idiiwspom
mam 23 lata a nadal mnie pytają o dowód kiedy chce kupić alkohol- załamka...

Gość staryWyga
mam 85 a wyglądam jak 25 , skaczę przez plotki chleje rucham cipki bzykam doslownie wszystko nawet muchy

Gość dgsdsgdsgds
ja mam 35 dają mi około 30 ,ale to znajomi ,obcych na ulicy nie pytam na ile wygladam:P natomiast czuje się na 60 albo i wiecej:)

Gość Oliwka 0909
ja jestem mistrzynia nie wygladania na swoj wiek, codziennie z tego tytulu spotykaja mnie zabawne sytuacje, mam 31, najwiecej ile dostalam to 20, zwykle jest to 17-18, bez dowodu nie mam po co wyruszac do miasta

Gość Oliwka 0909
zapomniałam dopisać że zawsze wychodzę w masce clowna która należy do mojej młodszej siostry

mam 28 a wyglądam na 35....Jakoś nie wierzę wam w te bajki o młodości, wręcz bym powiedział że dziś jakoś ludzie szybciej się starzeją, młode laski a wyglądają na 30 lat, mają celuitis, obwisłe cycki i zmarszczki. Jak mówią ile mają lat, to jestem w szoku. Koiety co mają 30 lat, to wyglądają już zwyczajnie staro... Ale jak się pytają na ile wygladają, to kultura podpowiada że trzeba się im podlizać i mówi się że wyglądają na 25 a tak naprawdę wyglądają na 40 lat..

Gość 27 a wyglądam
na 22/23

Gość gistka
mam 30 wygladam na 30 :D

Gość gistka
alleluja zmartwychwstaniemy

Gość 27 a wyglądam
pomyliłam się, nie wyglądam

Gość 27 a wyglądam
czasami tylko przez okno dopóki nie wypadne

Gość fdgdfgwry
Mam 27 lat a wyglądam wg innych na 18-23 lata - to relację osób, które poznałam w nowej pracy i każdy był w "szoku" kiedy mówiłam im ile mam lat. Pewnie dlatego, że mam okrągłą buzie i dość duże oczy, dołeczki w policzkach, na dodatek dziecinny głos i jestem typem trzebiotki, uważam też na słońce, więc jeszcze zmarszczki mnie nie atakują ;) Pewnie po 30-stce się posypię haha

Gość Misiamisiaj
Ja mam 21lat a dawaja mi 16.

Gość ja mam 21
a daja mi 15 - porazka

Gość kobietaabckobieta
26, daja mi kolo 18-20, czesto pytaja o dowod, a ze jestem w ciazy to czesto patrza na mnie jak na gowniare z brzuchem... Ale wole wygladac mlodziej niz starzej :)

Gość kobietaabckobieta
A dodam, ze kobiecych ksztaltow mi nie brak, mam duzy biust, talie, ale sama twarz taka mlodziencza, czesto mam wypryski i nie uzywam fluidow i pudrow bo mi szkodza

Gość Wy też paczycie
osoby grube, opasłe a także wysokie itp prawie zawsze odbierane są jako starsze niskie, szczupłe i filigranowe zawsze jako młodsze

Gość zalamana;(
mam 15 wygladam na 17/18

Gość równiez zalamana
wyglada na 35 a ma duzo niej widziałam ostatnio chłopaka..ma 32- 33 lata wygladan an 18 a ja jak jego matka :(

sciemniaczki zakłamane wszystkie wygladaja NIBY 10 lat młodziej hahaha ciekawe ze na ulicach tego nie widac , same podstarzałe pasztety takie sa realia hahah dokładnie :D uwielbiam takie topiki, wszystkie 20 lat młodziej wyglądają :D

Gość bo te..........
wyglądające na mniej to są rodzynki.... :P ile spotkaliście kobiet które okazało się że w rzeczywistości są znacznie starsze niż wyglądają - to są jednostki taka prawda. (Raz taką spotkałem, wyglądała na 18-19 a potem się dowiedziałem że robi doktorat czyli 28 ;) Spoołeczeństwo jest coraz bardziej zapasione i przez to wyglądające staro