Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość List do nieba

Tylko tego

Polecane posty

Gość List do nieba

Tylko realna znajomość. Tylko mężczyzna, który jest dla mnie idealny pod każdym względem. Tylko mężczyzna, dla którego jestem idealna pod każdym względem. Tylko mężczyzna, który mnie szanuje. Tylko mężczyzna, którego szanuje. Tylko mężczyzna, kóry kocha mnie do szaleństwa. Tylko mężczyzna, którego kocham do szaleństwa. On pragnie mnie takiej, jaka jestem, a ja pragnę jego, takim jaki jest. Łączy nas uczucie miłości, wolności i wzajemnego szacunku.

Gość zenek242452352
Pomodliłabyś się lepiej za głodujące dzieci, a nie ciągle ta prywata... Ech. Przynajmniej dobrze że nie modlisz się o kapustę.

Gość aspołecznyodludek
dojrzała osoba wie, że nie ma ideałów = wniosek, pisała to osoba niedojrzała

Gość tylko realna znajomość
a może być nierealna???????

Gość List do Ciebie
Tylko realna znajomość. Tylko kobieta, która jest dla mnie idealna pod każdym względem. Tylko kobieta, dla której jestem idealny pod każdym względem. Tylko kobieta, która mnie szanuje. Tylko kobieta, którą szanuję. Tylko kobieta, która kocha mnie do szaleństwa. Tylko kobieta, którą kocham do szaleństwa. Ona pragnie mnie takim, jakim jestem, a ja pragnę jej, taką jaką jest. Łączy nas uczucie miłości, wolności i wzajemnego szacunku. http://www.youtube.com/watch?v=R8MzHqkNBwo :*

To właśnie bardzo dojrzałe. I ładne. "Idealny dla mnie... idealna dla niego" Nie idealna dla wszystkich na świecie.

Gość kssiądz
Nie jesteś tu po to żeby mieć dobrze ale żeby cierpieć.

Masz wygórowane wymagania, piszesz "jest dla mnie idealny". Możesz, przez to zostać sama. Nie ma "ideału".

Gość List do nieba
Nie pytam Cie o zdanie Jacku.

Gość moja osoba Live
Łatwe Tylko realna znajomość. Trudne Tylko mężczyzna, który jest dla mnie idealny pod każdym względem. Łatwe Tylko mężczyzna, dla którego jestem idealna pod każdym względem. Łatwe Tylko mężczyzna, który mnie szanuje. Trudne Tylko mężczyzna, którego szanuje. Łatwe Tylko mężczyzna, kóry kocha mnie do szaleństwa. Trudne Tylko mężczyzna, którego kocham do szaleństwa.

Gość Dobranoc......
Zachodzę w głowę, co TO jest?????? O co tu chodzi??????

Gość List do nieba
"moja osoba Live" U mnie jest wszystko na odwrót z tym "łatwe", "trudne".

@List do nieba Jeśli nie pytasz użytkownik tego forum o zdanie, to czemu tutaj coś napisałaś? Nie wiedziałaś, że tutaj każdy może napisać co chce? Ja odczuwam, empatię do wszystkich ludzi. Nie oceniam Ciebie jako osoby i nie chciałem obrazić. Chciałem wyrazić tylko opinię o Twoich oczekiwaniach. Masz oczekiwania, czyli szukasz szczęścia (jak większość z nas). Szukasz go w/g mnie bardzo nieskuteczną metodą, z ogromnym prawdopodobieństwem na porażkę. Nie piszę aby Ci dowalić. Piszę Ci abyś się zastanowiła i zwiększyła swoje szanse na szczęście. Ustawiłaś bardzo gęste sito z bardzo małymi oczkami ... tam się nikt nie przeciśnie :) P.S. Jeśli Cię irytuję, wystarczy jak napiszesz, że mam przestać się tutaj odzywać - posłucham.