Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubkowa

czy jest jakas dziewczyna,której facet wazy tyle co ona?

Polecane posty

Gość Mirabellllla
ja mam 170 cm i ważę 70 kg a mój narzeczony ma 181 cm i waży 74 jakbym sobie pozwoliła to bardzo łatwo bym go prześcignęła

Gość wieszaczek Ci się trafił
żarty żartami, ale to nie jest normalna waga dla dorosłego, wysokiego mężczyzny. Czy on przypadkiem nie choruje? skoro bardzo dużo je to nie powinien ważyć 55 kg.

Gość dominika_91
Ja tak mam.. i nie robie z tego problemu jakby to bylo najwazniejsze. Moj facet ma 190cm i wazy ledwie 66-67kg a przy tym wzroscie powinien z 90kg wazyc a nawet jesli nie to napewno nie mniej niz 80kg. Ale on ma dopiero 24 latka i nabierze wagi za kilka lat. Troche zabawnie jest w lozku bo jestem silniejsza (78kg na 180cm, lekkoatletyczna budowa po tacie, spory biust i do tego duzo cwicze) i jak go dotykam

Gość dominika_91
czuje sie rzeczywiscie dziwnie jakbym nieletnie dziecko gwalcila:-) Jakbym wlozyla swoje kilogramy moglabym mu krzywde zrobic bez problemu. Najsmieszniejsze ze jestem od niego mlodsza (21lat) a jak cwicze bardzo szybko lapie miesniowke (cyce mi stercza od tych cwiczen, kaloryfer na brzuszku i do tego miesnie mam twarde jak sportsmenka - kiedys z kumoela zle cwiczylysmy na silowni przez poltora roku i uda mi tak urosly ze nie moglam starych spodni wlozyc) a moj facet jak cwiczy robi sie jeszcze chudszy przez to.. Ale juz sie przyzwyczailam do tych chudych ramionek, malutkich ledwie zarysowanych miesni i wystajacych zeberek. Mogloby go byc troche wiecej ale jak mu sie nie przytyje bede miala chudziaka. Na innego bym go nie zamienila:-) Jest kochany a to ze dziewczyna jest silniejsza pomaga zawsze troche faceta ulozyc i wychowac:-) Sa potulniejsi i bardziej sie sluchaja

Gość rolos3
Sam ważę mało bo 70 kg na 182 cm. Ale bardzo mi się podobają kobiety które nie tylko patrzą na wygląd , tak jak tu niektóre to robią. Normalny tryb myślenia dziewczyn.

Kobieta o wadze większej niż 55 kg to kupa sadła - nic dziwnego, że przy szczupłych facetach czujecie się jak beczki :o

>>ja mam 170 cm i ważę 70 kg >>a mój narzeczony ma 181 cm i waży 74 >>jakbym sobie pozwoliła to bardzo łatwo bym go prześcignęła Jak to jakbyś sobie pozwoliła? :D Ważysz tyle co dorodny prosiak, to już jest chyba "pozwolenie sobie" :o🖐️

Gość rolos3
frodo the niziołek-wiekszą nie ale mniejszą tak. Ale jakoś nie mogę znalesc:)

Gość rolos3
i właśnie tak szukam

Gość inna1245jjjjjjjjjj
mój waży 85 przy wzroscie 185cm. Ja natomiast 78 przy 174 cm. Ale franca i tak jest silniejsza mimo tego że ja maleńka nie jestem hihi. A jak mówi do mnie maleńka mam ochote mu ........ :D.

Gość nata1992
Dlaczego mialabym sie czuc malo kobieco?:-)) Kobiecosc ani meskosc nie zalezy tylko od wygladu ale raczej od tego jak sie zachowujemy i co mamy w glowach. No nie wiem jak ci to wytlumaczyc. Zreszta moje chudziatko w lozku zachowuje sie jak dziki zwierz wiec nie narzekam:-)))

Gość do nata
Nie wątpię, ale jednak...

Gość poryczalam sie ojej :/
moj jest wyzszy ode mnie tylko 10 cm ale za to jest umiesniony no i ma mase, wazy 20 kg wiecej ode mnie :P ja waze 60 kg nie przepadam za szkieletorami, dziwnie bym sie czula przy takim, taka ociezala..

Gość ewcewerwxxeqewe
ja tak mam :O czuję się super :O jak tłuścioch przy nim a ważę 52 kg przy 167cm . on ma 173 cm i waży tyle mniej wiecej. były czasy gdy on ważył 48 kg a ja koło 58 :D:D no ale kochamy się itp itd przy moich kolegach wyglądam jak kruszynka. a tutaj ani obcasów ani nic :O

Gość napoleona
Do Miecho: wiecej niz 55kg to kupa sadla? buuuhhaaahahaaaa mieszkam w uk i powiem ci ze w zyciu bys nie znalazl tutaj panny ktora wazy ponizej 55kg.. jakbys puscil tu taki tekst w ogole dostalbys od kazdej przedstawicielki plci pieknej tak w dziob ze nakrylbys sie nogami.. a potem jeszcze grzecznie przeprosil. dziewczyny sa wysokie, przy kosci i mocno umiesnione. nikogo nie dziwi jesli panna lat 18 cwiczy ciezarami na silowni. od facetow angielskich dostaja wiecej szacunku niz polki od polskich. przecietna waga 20 latki angielskiej to 70-80kg na 170-180cm.

Gość nukkainen
moja panna wazy cztery kilo wiecej ode mnie, ma poprostu mocniejsza budowe ciala i jest odrobine szersza w ramionach niz w pupie. tylko ze ona gra w reczna zawodowo od wielu lat a z tym wiaza sie treningi, basen, silownia i duzo biegania. ja jestem wysoki i szczuply z szybka przemiana materii i kopie czesto w pilke nozna ale nie zawodowo i na silownie nie chodze. i powiem wam ze jestesmy razem juz dwa i pol roku i za kazdym razem gdy widze moja atletyczna ksiezniczke nago, staje na bacznosc w kilka sekund:-)) poszedlbym za nia na kolanach na koniec swiata

Gość stclhmal
ja widzialem angielskie nastolatki stojace pod supermarketem. o kurde, mialy moze po 14-15 lat, trudno ocenic bo w pelnym makijazu i tych swoich szkolnych mundurkach w ktorych wygladaja jak mlode byzneswomen (granatowe marynarki, biale koszule z kolnierzykiem i spodnie garniturowe w kant). Wszystkie byly wysokie ale dwie czy trzy byly olbrzymie (!) na prawie dwa metry i ciezkie o ramionach jak moje uda. Takie nieletnie krowy bylyby w stanie masa i sila obezwladnic normalnego szczuplego mezczyzne. A to tylko dziewczynki. Dorosle angielskie baby sa masakrycznie wielkie, pewnie dlatego tak duzo ich w angielskiej policji

Gość miedzianowłosa
ja mam 170 i waże 59 - 60 kg a mój mężczyzna ma 180 cm i waży 91 kg wiec nie mam szans go prześcignąć :)

Gość zgadzam się....
>>stclhmal ja widzialem angielskie nastolatki stojace pod supermarketem. no te młódki to jeszcze jako tako.... a potem po 20 już szok, większośc strasznie otyłe Polki to przy nich pękności, jak wróciłem po kilku miesiącach do Polski byłem oczarowany jakie nasze piękne są ładne :)

Gość ullka
a ja nie lubie takich zachudzonych niedozywionych chlopaczkow. to maja byc mezczyzni? wystarczy tupnac noga albo krzyknac glosniej i juz sikaja po majtkach. nie moglabym byc z egzemplarzem ktoremu bylabym w stanie wpieprzyc bo bylby slabszy fizycznie. nie mialabym szacunku dla takiego pedalka

Gość ullka
a ja nie lubie takich zachudzonych niedozywionych chlopaczkow. to maja byc mezczyzni? wystarczy tupnac noga albo krzyknac glosniej i juz sikaja po majtkach. nie moglabym byc z egzemplarzem ktoremu bylabym w stanie wpieprzyc bo bylby slabszy fizycznie. nie mialabym szacunku dla takiego pedalka

Gość babeta
u mnie w klasie w gimnazjum prawie wszystkie dziewczyny sa wieksze i waza wiecej od chlopakow:-) ja i dwie kumpele jestesmy naprawde wysokie i najwyzszy boyo siega nam glowa do ramion, a reszta tylko do cyckow:-) latwo wprowadzic dyscypline i ustawic ich na bacznosc (doslownie!) a jak ktorys zapomina gdzie jego miejsce i za bardzo sie rozbryka dostaje po plaskaczu od kazdej:-) albo przewracamy takiego na ziemie i przygniatamy we trzy albo cztery. nie bylby w stanie sie wyrwac jeden a co dopiero jak go we trzy albo cztery trzymamy. reszta nawet sie nie ruszy mu pomoc bo boja sie ze tez dostana wpierr.. po takiej akcji (nazywamy to 'boyowaniem':-) albo tresowaniem boyow:-)) troche sie takie malenstwo posmarcze i poplacze, trzyma sie za spuchnieta buzie ale jest przez dluzszy czas grzeczne:-) poprostu za wszystko jest kara, za kazda odzywke i co nam sie nie spodoba dlatego nasza klasa jest najlepsza bo jest boyowanie:-)

Gość szymon_z_szymonowic
o fuck.. to niezle musza byc z was suczyska, jakby mnie ktoras probowala bic po twarzy zdjalbym pasa i wytrzaskal po tylku.. w moim gimnazjum tez sa takie wyrosniete krowy, wyzsze ode mnie - jedna jest nawet mlodsza kilka miesiecy (!!) - ale nie sa agresywne, normalne dziewczyny

Gość fifkalinka
JA MAM PROBLEM WAŻE 70 KG A MÓJ FACET 75 ON MA 182 CM A JA 168 ,TRAGEDIA

Gość tłusta baba :)
ważę minimalnie więcej od lubego (chociaż ja ostatnio chudnę a on tyje, tak wyszło) i jesteśmy szczęśliwym związkiem od 10 lat. pozdrawiam