Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka247

Jestem wściekła...

Polecane posty

Gość sam-otny
nie ma poszli spać :-) a co Cię tak wściekło?

Gość bądź sobie wsciekla
jestes tylko niewolnikiem swoich stanów psychicznych, jak widac ja sie nie zloszcze , tylko dzialam a Ciebie tylko na zlosc stac kkretynko

Chciałam się wywrzeszczeć i żeby usunęli od razu, ale widać się nie da :(, w realu też się nie da, bo sąsiedzi czujni, cholera nawet naczyń potłuc nie można! I nie, nie że mały, tylko właściciel do dupy

Gość bądź sobie wsciekla
jestes gluppia ti i wsciekla

Gość sam-otny
KRZYYYYYYCZ !!!!! ISKIERKO... to pomaga :-)

Gość sam-otny
najlepiej w trakcie odlotowego orgazmu...:-)

Głupota, czym się objawia? Tak w zasadzie każdy z nas od czasu do czasu bywa głupkiem w zależności od sytuacji. Co mądrzejśi potrafią się do chwilowej głupoty przyznać.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nie używam takich słów jak "kretynka" Iskierko. To po pierwsze, po drugie piszę zalogowany, po trzecie co się z Tobą dzieje ? :( Już miałem nadzieję że w końcu pojawiła się jakaś ciekawa osoba a Ty zwyczajnie jesteś niedopchnięta. :O

Gość sam-otny
BRAWO,BRAWO,BRAWOOOO!!!!!!!!!!!........,A ORGAZM BYŁ??? :-)

Nowy... ja nie jestem niedopchnięta! Chciałam skorzystać z możliwości anonimowego wywrzeszczenia się tutaj, skoro w domu mi nie wolno. Czy jestem ciekawą osobą... nie mi to osądzać ( kurczę chyba Jukena zacytowałam). Szczerze dzisiaj mam dosyć. Wolę wyładować się tutaj aniżeli w realu. jeśli cię to gorszy, to przykro mi. Chociaż byłam świadoma takiej reakcji. Tak mam czasami. Patrz ilu wokół różnych ludzi. Jestem tylko kropelką w morzu. Aczkolwiek słabości niestety czasami ujawniam niepotrzebnie.

Gość sam-otny
a tak poważnie to najlepiej mocno przytul się do tego co Cię tak wściekł...,może to pomoże, powodzenia

sam_otny dziękuję, ja sobie zawsze radzę tylko się wykrzyczeć chciałam brunecik płotki - rybki takie

Jukena w to nie mieszajmy. Już dostatecznie obrósł w piórka ;) I spokojnie można się wykrzyczeć w zaciszu domowym korzystając z poduszki. :D Co prawda osobiście tego nie sprawdzałem, bo zawsze kiedy chcę się wykrzyczeć, to nabieram wody w usta. ;) :P 🖐️

Więc opanowałeś do perfekcji, ja nie potrafię. Chyba zbyt emocjonalna jestem i jak wrzeszczę, to wrzeszczę i żadne poduszki tu nie pomogą. Ale już się wykrzyczałam i wracam do normy. Ten dziwny epizodzik już się nie powtórzy, gdyż zgorszenia tutaj siać nie chcę. Choć nawet dobrze się tak wykrzyczeć w obecności ogółu. Brunecik, nie pogadamy