Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka247

Jestem wściekła...

Polecane posty

Gość sam-otny
chyba nie...,moja wściekłość wyprowadziła się parę miesięcy temu...:-) , ale może uchylisz rąbka tajemnicy epizodziku?co w końcu tak mocno Cię wściekło?

A tupiesz przy tym nóżkami Iskierko ? To pytanie retoryczne. :) Mi tam w żaden sposób to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie, widać że energia aż Cię roznosi. :) Dobrze oszlifować i będzie z Ciebie prawdziwy diamencik. :D

Gość sam-otny
te odpowiedzi dochodzą ze straaaaasznym poślizgiem :-(

Gość sam-otny
JUŻ WIEM! za trzy dni okres? :-)

Grrrr tupam, i w ogóle mnie roznosi, oczywiście tylko w momentach wściekłości wezbranej, tudzież uniesienia, ale to już inna bajka. Rąbka tajemnicy? Nie, po co?

Są święta i nie będę się użalać:) Tylko ja nie jestem w Polsce i te pojeby nory nic nie rozumieją.Dac im kurwa dwa tyskie i mają odlot a nic do nich nie dociera.IKKE BRA.

LADY10 nie poddawaj się. :) Myślałem że brunecik ma lepszą bajerę. A tu proszę :O trochę popierdział i ... Widać nie potrafi sobie radzić ze "złymi" , by nie napisać pełnymi gniewu kobietami. :)

Gość sam-otny
LADY10 wo are du?

sam-otny, dwa języki w jednym pytaniu? dobry jesteś! :) Nowy, mam dwie doniczkl po drodze do sypialni, tak że wrócę do normy. Nie miewasz chwili slabości? Znaczy nie miewacie? twój awers i rewers?