Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to ogarnąć Co robić

MYŚLI PRZEŚLADOWCZE co robić?

Polecane posty

Witajcie. Nie mogę sobie poradzić z myślami prześladowczymi, ciągle przesladuje mnie myśl o tym, że mój ukochany umrze. Za każdym razem kiedy wychodzi z domu, boję się że już nie wróci, wyobrażam sobie ciągle ten moment, kiedy się dowiaduję. Nie mogę sobie z tym poradzić, ciągle o tym myślę, jutro znowu wyjedzie do rodzinnych stron a ja drżę, czy wróci. Widzę wypadek i różne okropne sytuacje. Wiem że kiedyś wszystko się skończy, i godzę się z tym, ale nie mogę się pogodzić z taką ewentualnością że mogłoby mi go zabraknąć dziś. Chcę najbliższe lata spędzić razem z nim, nie przeżyję jego przedwczesnej śmierci. Strasznie mnie to prześladuje, że przedwcześnie umrze. Bo to, że mnie zostawi i odejdzie do innej, mnie nie paraliżuje, ważne zeby był zdrowy i szczęśliwy, ale śmierć- tego w ogóle nie dopuszczam, nie umiem sobie z tym poradzić w wyobrażeniu. Czy ktoś kiedyś miał podobnie? Ciągle też myślę o swojej śmierci, że to już niedługo, nie no, zwariuję lada moment.

Gość tucznik.
lepiej niech przdwczesnie umrze niz sie spusci 🖐️

Gość hsyhd
Ej tu sie nie ma co smiac ja mam podobnie...do tego dochodzi paniczny strach przed chorobami...cos mnie boli czy zle sie czuje to juz szukam czegos na necie czy to nie jakis nowotwor bialaczka itd masakra

tuczniku- zamiast klikać słowa głupie, lepiej schowaj palce w dupie :/ Ja z chorobami mam to samo, ale mam też paniczny lęk przed lekarzami, także jestem pewna że już jestem chora i lada dzień umrę. Paranoja. Ale bardziej boję się o bliskich, nie mogę znieśc tego, za każdym razem wydaje mi się że tym razem intuicja dobrze mi mówi. To straszne. Czy w ogóle można sobie z tym poradzić, u mnie z każdym dniem, miesiącem, rokiem, jest coraz gorzej.