Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkie Panie. Mam problem, jestem w 34/35 tyg ciąży, od kilku tygodni boli mnie podbrzusze, bóle czasami przypominają ból miesiączkowy, a czasami jest to dziwnie promieniujący ból w podbrzuszu i w kolnej części kręgosłupa. U lekarza byłam tydzień temu, to powiedział, że to nic groźnego. Ale teraz od kilku dni brzuszek mi strasznie opadł, przy czym boli mnie jeszcze bardziej niż wcześniej, i jest twardszy. I czuję taki jakby rozrywający ból w kroczu, czy któraś też tak miała ? Proszę o pomoc :( Pozdrawiam, przyszła Mamusia :)

Gość rty5y6y76
to mi wygląda na zbliżający sie poród (niekoniecznie w najbliższych dniach) ...ale dopóki czop śluzowy nie odpadnie porodu nie będzie..

Wiec ile mogę się męczyć z takim bólem ? Nic innego nie robię tylko leżę, bo ból jest uciążliwy,a brzuszek taki twardy, że trudno się poruszać .:(

czy tez był taki nie do wytrzymania ? wcześniej też miałam takie bóle, ale teraz się one nasiliły i towarzyszą inne dolegliwości..

Gość xdxd
ja tak mialam i 2 tyg pozniej urodzilam ( w 36tyg urodzilam...)

czy miałaś też inne dolegliwości o których wspomniałam ? nisko brzuch i rozrywający ból w kroczu? oraz twardy i coraz częściej ''stawiający'' się brzuch ?

Gość czy mialas, czy sralas....
kazda ma inne objawy, co sie kurwa idiotko uczepilas jak rzep psiego ogona? Bole nie do wytrzymania to bedziesz miala tepa strzalo jak zaczniesz rodzic :O Kretynko ty skonczona!

Gość kwietniowamamma
Ja miałam bóle podbrzusza i twardnienie brzucha w 31 tygodniu, po 3 dniach poszłam do lekarza i położył mnie na obserwację do szpitala. Tam dali mi odpowiednie leki i kroplówki i od tamtej pory nie miałam żadnych bóli, teraz mam w kroczu, ale to już 40 tydzień...