Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kbsfkj\a

Pierwsze nieplanowane dziecko po 36 roku życia

Polecane posty

Gość kbsfkj\a

2 tyg temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, a kompletnie nie planowalam tego, zabezpieczalismy sie z mezem, ale pare razy nie uzylismy gumki i coz nie pojawil mi sie okres i okazalo sie ze jestem w ciazy, dziwne troche bo slyszalam juz od jakiejs kolezanki ze trudno zajsc w ciaze w tym wieku, one same staraly sie ponad rok, wiec sama nie wiem czy mam sie marwtic ciążą w swoim wieku czy nie, mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, czy jest ktos w tym wieku kto bezproblemu zaszedl w ciaze i urodzil zdrowe dziecko??

Gość kochana nie martw się
ja mam klientkę, która urodziła swoje pierwsze dziecko w wieku 47 lat! Jest od roku mężatką dopiero i urodziła im się córeczka. A jej mąż to poprostu w małą wpatrzony jak w obraz. Podejrzewam, że jakby go ktoś uderzył kiedy stoi przy wózku małej to by nie zauważył :D Mała jest zdrowa, jej mama też. Wygląda znaczenie młodziej niż rzeczywiście ma lat. I mimo, ze tak późno wyszła za mąż i urodziła to było warto tak długo czekać. Dziecko i mąż jak z marzeń :) U Ciebie też będzie wszystko dobrze, tylko się nie sresuj :)

Cześć autorka,ja mam 36 lat dwójkę dzieci,i jestem w ciąży. Wpadłam,to dopiero początek,jakiś 5 tydzień,do lekarza pójdę po świętach.A to Twoje pierwsze dziecko?

Gość psiowaa
Ja też urodziłam pierwsze dziecko jak miałam 38l.

Gość tak to moje pierwsze dziecko
dziekuje za mile komentarze

Gość vfgfdghfd
moja sasiadka urodzila dziecko po 40 i niestety synek byl chory mial cos z tarczyca musial dostawac hormon wzrostu, bo byl strasznie niski.

Gość lpakkakak
"zabezpieczalismy sie z mezem, ale pare razy nie uzylismy gumki"... jak mnie wkurzają takie głupie baby, przecież nie do końca się zabezpieczaliście i jest ciąż,a także przestań pieprzyć, że to wpadka

Gość Liliana 1982
Autorko gratuluje ciąży:) nie martw się moja ciocia urodziła w wieku 41 lat i młody jest zdrowy:) Naprawdę nie martw się na zapas i dbaj o siebie.

Gość Ja tez jestem w ciazy a mam
38... :( bralam tabletki ale mam rozregulowane cykle :( Nie chce miec dziecka... mam nadzieje ze je pokocham, ale na razie jest wieelkim klopotem

Gość Moja mama urodzila
Siostre jak miala 39 lat :) ja mialkam wtedy 18 :) Siuostra zdrowiusienka,4300 wazyla,55cm dluga..dostala 10pkt. Porod trwaz zaledwie 3h..

Gość ja jestem 1szym nieplanowanym
dzieckiem mojej mamy, urodzila mnie mamac 36, prawie 37 lat są minusy, ale jesli jest milosc, to nie ma znaczenia ile masz lat