Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura

Najbardziej nieudolni partnerzy

Polecane posty

Gość urabura

Było u Was tak, że zaczynaliście się z kimś spotykać i okazywało się, że Wasza niedoszła druga połowa to Porażka przez duże P ? Jak pare lat temu zaczełam spotykać się z takim kolesiem i np jak szłam z nim gdzieś do kina , staliśmy w kolejce ja wyciągam portfel żeby zapłacić za siebie - a on do mnie mówi "Głupio mi, że za mnie zapłacisz, ale dziękuję" no i byłam młoda i głupia i zapłaciłam a on jeszcze dodał "Ja bym 50zł za kino nie dał" Nie muszę mówić, że to było nasze ostatnie spotkanie :)) Jak o nim pomyslę to mi się śmiać chce, a jak to było u Was???

Gość Też paczycie?
ale Ty jesteś pokrzywdzona..... chętnie bym Cię przytulił tak z miłosierdzia ale chyba byś mi dała kopa.....

Gość nie słuchaj tego znawcy od
mój mąż jest nieudolny :) unika konfrontacji, co mnie doprowadza do białej gorączki. no ale wyładowuje się na siłowni i jest ok.

Gość urabura
poprawiam sobie humor i liczę na zabawne historie :) sama też się śmieję ze swoich

Gość dziś na pomarańczowo
hahahaha dobre :D uśmiałam się :D ile miałaś lat, że tak się dałaś zrobić? teraz już chyba coś takiego nie przejdzie? u mnie, jeśli chodzi o kasę, to nigdy nie było żadnych problemów. albo płaciłam za siebie albo facet za całość, chociaż pieniądze na randce mam zawsze, na wszelki wypadek, oczywiście dla mnie. jakby mi przyszedł bez kasy na spotkanie, to ma problem, bo ja za niego nie zapłacę (za swojego faceta mogę, jakby akurat nie miał, ale nie za obcego, mowy nie ma). nieudolność moich randek polega raczej na tym, że spotykam prawie wyłącznie palantów i napaleńców. jak już się trafi fajny, w miarę normalny, to mnie nie pociąga albo ja mu nie pasuję

dobry kolo hahaha najlepszy to był mój pierwszy chłopak ja miałam jakos 17 a on do jakiejs wieczorówki chodził i miał zdawać mature, no i ja, jako przykłada dziewczyna pozyczałam dla niego opracowania, robiłam sciągi, szmery bajery.....po wszystkim postanowił mi zakupić kosmetyki z avonu:) W NAGRODE ! no i zamówil a zaplacic i tak se sama musialam:D

Gość urabura
Miałam wtedy 19 lat a on 25 :) Teraz już tak nie robię, wiadomo ale śmiać mi się chce jak o nim pomyślę :)

Gość urabura
hhahah dobre :)))

Gość kuuuuufwfw
słabe prowo 0/10

Gość nie ma nieudolnych mężczyzn
są tylko nieudolne kobiety !

Gość urabura
dlaczego prowo?