Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titatatititata

POMOZCIE!!!!!!! STANIK DO SUKIENKI :(

Polecane posty

Gość titatatititata
bez ramaczek?? bo te przezroczyste wygladja nieco kiczowo. a bedize sie taki tryzmał? zawsze mialam mala czarna z szerokimi ramiaczkami i moglam zalozyc pod nia zwykly czarny stanik..

Gość davvid
nie zakladaj sukienki ibedzie super

Gość titatatititata
serio sie trzyma? bo zawsze jak na nie patrze to mam wrazenie ze sie osunie

Gość znam...
po co bylo kupowac sobie takie byle gowno? skoro nie wiadomo co tego nosic, moglas kupic sukienke z ramiaczkami. ja mam jedną bez ramiaczek ale ona jest tak ciasna w piersiach i ma tam tak fajnie wszyty material ze spokojnie mozna nosic bez stanika i nikt nie zauwazy.

Gość titatatititata
ja ją dostałąm. a nie kupiłam.

Gość znam...
aha to gratuluje komus poczucia gustu... lepiej bylo kupic cos z ramiaczkami, a nie takie byle co za kosmiczne pieniadze. tak naprawde to niewiadomo do czego to nosic. stanik nie pasuje (chyba ze stanik i jeszcze zalozyc jakies bolerko), bez stanika wyglada to niechlujnie; no chyba ze ktos ma silikony to niech sobie nosi, wtedy cycki nie opadają.

Gość effuniak
Porządne biustonosze bez ramiączek (tzw. straplessy) na prawdę potrafią cuda! Problem tylko w tym, że trzeba idealnie dobrać rozmiar. Ja np. już mam swoje sprawdzone z tej firmy i wiem co zamawiać, ale pierwszy raz nie odwazyłabym się przez neta kupować.