Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati =)

Okres dwa razy w miesiącu?

Polecane posty

Gość Kati =)

Dziewczyny, prosze pomózcie...czy wiecie co może mi dolegać? Nigdy nie miałam problemu z okresem, a ostatnio się cos podziało... otoz dwa miesiące temu podejżewałam ze moge być w ciązy....strasznie bolały mnie piersi, ale to tak ze nie dało się w biustonoszu chodzić..oprocz tego kilka innych objawów, aczkolwiek nie chcialam dac sie zwariować. Zrobiłam test, niby poztytywny....druga kreseczka bardzo blada, ale widoczna. Powtorzyłam test, to samo. Za kilka dni znowu. test negatywny(innej firmy). Umówiłam sie do ginekologa. I w dniu wizyty dostałam okres! 8 dni wcześniej.Byłam w niemałym szoku. Lekarz kazał sie obserwowac. Obfitosc i dlugosc okresu. Był chyba normalny, aczkolwiek krótki. Po tym odpuscilam juz sobie. Wiedziałam ze skoro okres to nie ciaza. Pomyslalam ze zobacze jak bedzie w nastepnym miesiacu. Przedewszytskim w ktorym terminie zjawi sie @. Pojawiła sie dokladnie 22 marca. I teraz niewiem co o tym myslec. Skonczyla sie 27. A teraz przed wczoraj pojawiło sie u mnie krwawienie. wpadłam w panike (tydzien po okresie?!) najpierw delikatne a pozniej juz dosc obfite i trwało dwa dni...niewiem co o tym myslec...czy ktoras z Was wie co to moglo byc?

Gość Kati =)
Nikt mi nie pomoze?

Plamienia w ciąży, to na ogół bardzo małe upławy.. Kilka kropel na wkładce i zdecydowanie wkładka wystarcza.. A z tego co Ty mówisz, to raczej nie było plamienie.. Wiesz tak sobie mysle, tydzień po okresie, trwało 2 dni.. A może to krwawienie okołoowulacyjne? Nie musiałaś wcześniej mieć czegoś takiego, po prostu organizm zmienił zdanie i zrobił ci taką owulację dla odmiany ;P a co do tej słabej kreski na teście, może po prostu chciałaś widzieć tą drugą, ja kiedyś widziałam nawet 3:D ale u mnie to było ze strachu bardziej ;)

Gość xdcssqqqw33
nie wiem, może słyszałaś o torbielach. ja je mam właśnie, przy nich test może pokazać II kreski mimo że nie ma ciąży, miałam tak... poza tym jeśli chodzi o okres to mi się zdarzało w jednym miesiącu mieć dwa, a w innym w ogóle...

Gość xdcssqqqw33
od razu przy tym zaznaczam, to nie musi być to pozdrawiam

Gość Kati =)
ajccc no nic zobaczymy, co czas pokaze...

Gość gość
tak samo mam

Gość gość
ja mam od trzech lat tak, nieraz 5 a potem nagle 15 dwa dni a brzuch boli, od trzech lat zmagam sie z tym i nie bylam u lekarza, mnie biore zadnych antykoncepcji,

Gość gość
co to moze byc, ale zamierzam do nowego roku isc do lekarza

Gość gość
z torbielami mozna tak chodzic, bez operacji

Gość gość
Ja mam podobnie dostałam okres 10grudnia trwał 5 dni a dziś po południu znowu i dwa razy w mc aż się zdziwiłam

Gość gość
Witam. Mam pytanie. Moze pomozecie. 3 pazdziernika dostalam okres ktory skonczyl sie 8 pazdziernika. 6 dni później dostalam kolejny okres tez trwal 6 dni. I znowu zaczynaja bolec mnie piersi tak jak na okres.

Gość gość
a stosujesz jakas antykoncepcję ?