Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje wstyd.

Mimo swojego starego wieku jestem prawiczkiem !

Polecane posty

Gość Czuje wstyd.

Mam 21 lat i jeszcze tego nie robiłem. Czy powinienem się tego wstydzić ? Myślę że tak bo już dawno powinienem to zrobić... A tak pozostaje mi tylko strzelanie buraka jak ktoś mnie o to zapyta...

Gość Czuje wstyd.
Może nie całkowicie ale czuje że tak jest . Musze jak najszybciej to zrobić...

Gość Czuje wstyd.
Mam dziewczynę już 4 miesiące ale ona jeszcze nie chce się pozbyć mojego problemu :-O

Gość omnaaa
powinieneś założyć sobie sznur na szyje

Gość daj spokoj!
Moj chlopak tez ma 21 i tez jest jeszcze, ale ja nie jestem jeszcze gotowa, wiec sobie poczeka. Olej znajomych :P

powiadam Ci: kładź na znajomych laskę bo widocznie nie maja za wiele w głowie :) znam kolesie co czekał na dziewczynę do 28 roku zycia ... i to jest moim zdaniem godne pochłały

Gość omnaaa
zaprawde powiadam ci: sznur na drzewo pętla na szyje..

Gość Czuje wstyd.
Myślę że sznur to nie jest rozwiązanie... Może i macie racje musze cierpliwie czekać na swoją dziewczynę...

ha ha ha - jakis rozdziewiczacz cię katuje :P pewnie sam stracił\a dziewoctwo w wieku lat 12 i jest z tego dumny\a :D

Gość niq
Ktoś tu się mija z prawdą ;) a starczy wiek, kładzie na łopatki:D:D:D no tak 21 lat to już czas....

Gość Czuje wstyd.
Nie patrzę na takiego kogoś bo myślę że do 22 roku życia to zrobię i jestem tego pewien ale chciałbym już teraz... :)

Gość Czuje wstyd.
No ale 21 to mało ? Chciałbym mieć teraz przynajmniej 18 :p to było by dobrze... Dużo dziewczyn nożna poznać i wgl... Jak ten czas szybko mija :)

Gość Czuje wstyd.
No ale 21 to mało ? Chciałbym mieć teraz przynajmniej 18 :p to było by dobrze... Dużo dziewczyn nożna poznać i wgl... Jak ten czas szybko mija :)

Gość niq
a co robiłeś jak miałeś 18 ??? dlaczego o tym mówisz a nie robisz :D ???

Gość Czuje wstyd.
Właśnie musze coś w tym kierunku zrobić żeby za kilka lat nie wpaść tutaj i nie być tym starszym .

Gość Czuje wstyd.
Właśnie byłem bardzo wstydliwy chyba... Czasami jakieś dziewczyny próbowały do mnie zagadc a ja to olewałem a raczej nie wiedziałem co robić... Teraz już to mi trochę przeszło ale jest jak jest :)

Gość niq
a nie czujesz wstydu, gdy tutaj dziewczyny Cię zagadują :D???

Gość Czuje wstyd.
Tutaj wgl, nie wiem co w tym śmiesznego :) w rzeczywistości jest inaczej :p no ale już teraz raczej bym się nie zawstydził haha

mieszkam w Szkocji i mam tu przyjeciala ktory ma 21 lat i jest prawiczkiem :) i uwierz mi ze jest bardzo przystojnym i dobrym chlopakiem :) ma duzo kolezanek, ale czeka na ta jedyna . Przeciez sex to nie jakas zabawka ze rzucic w kat i pojdziesz dalej ! nie masz sie czego wstydzic bo moim zdaniem to zaden wstyd !!!! a znajomymi sie nie przejmuj, jezeli sa sytuacje ze smieja sie z Ciebie to olej ich ;) nie zasluguja na znajomosc z Toba ;) i nie naciskaj dziewczyny , bedzie gotowa to ci to powie ! to sprawa naturalna . Przyjdzie samo :) Ps. moj chlopak ma kolege z pracy szkota ktory ma 21 lat i tez jest prawiczkiem :D i zyje ;]

'' Właśnie byłem bardzo wstydliwy chyba... '' moj partner tez bym bardzo wstydliwy :) a teraz w lipcu konczy 21 lat i taki ogier z niego ze nie pytajcie :DD:D:D

Gość niq
sorry, jeśli uraził Cię uśmieszek:O nie śmieję się z Ciebie tylko do Ciebie:D

Gość Czuje wstyd.
Mimo wszystko żałuje że nie byłem taki ogarnięty w technikum bo wtedy co innego by było:p no na dziewczynie nie wymuszam seksu bo sama mówiła że nie chce jeszcze więc nie nalegam . Bd chciała to sama powie :) ale czym dłużej tym gorzej... Heh

Gość Czuje wstyd.
Nie uraził :p możesz się śmiać i ze mnie i do mnie :p to znaczy ze mimo ze byłem nieśmiały to mogę być "ogrem" w łóżku ? :D czy tam ogierem :D

Gość K katolicki - afery
NIE TYLKO IRAN RÓWNIEŻ POLSKA JEST PO STRONIE GRASSA Skandal w Izraelu, gdzie media ukrytymi mikrofonami nagrały wystąpienie rabina Owadia Josefa w synagodze. Choć znany jest on z kontrowersyjnych wypowiedzi, to jednak tym razem wprowadził w osłupienie nawet mieszkańców Izraela. "Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie. Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie" - mówił Josef. Porównał także nie-Żydów do zwierząt pociągowych - konkretnie do osłów, które żyją według niego tylko po to, by służyć ludziom. "Wyobraźcie sobie, że zdechł wam osioł. Stracilibyście w ten sposób pieniądze. To jest taki sam sługa. Właśnie dlatego goj otrzymuje długie życie. By dobrze pracować dla Żyda" - przekonywał wiernych. Rabina oskarżono o szerzenie rasizmu, jednak nikt nie ma wątpliwości, że władze Izraela nie podejmą w tej sprawie żadnych kroków prawnych.

''to znaczy ze mimo ze byłem nieśmiały to mogę być "ogrem" w łóżku ? czy tam ogierem '' NO PEWNIE ZE TAK !!! jeszcze zobaczysz jak twoja kobitka powie do Ciebie '' ahhhhhh kochanie jaki ty goracy , napalony ! :D ''

Gość Ja mam 28 lat i do niedawna
byłem prawiczkiem, chociaż z dziewczyną jestem prawie rok, i właściwie robi się wielkie halo wokół seksu, wiadomo w życiu głównie chodzi o kasę i sex :) ale to czy ktoś jest prawiczkiem lub dziewicą w takim a takim wieku, to chyba tylko wyolbrzymianie problemu.

Gość Fausti
Wstyd? Mój drogi, bądź z tego dumny, że nie jesteś jak większość!

Gość axes
ja mam 33lata i jestem prawiczkiem i żyje, fakt, że problem niezaspokojenia sexualnego zniszczył moje życie i stałem sie tam jakimś psycholem

Gość axes
ja mam 33lata i jestem prawiczkiem i żyje, fakt, że problem niezaspokojenia sexualnego zniszczył moje życie i stałem sie tam jakimś psycholem, teraz nawet gdy mam stany braku podniecenia, zupełnej obojetnosci wobec kobiet, to odczuwam traume i uraz psychiczny z powodu niespełnienia sexualnego