Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuunnuuu

co sie stalo?

Polecane posty

Gość buuuunnuuu

witajcie. mam problem w malzenstwie.jestesmy razem 3 rok. 2 lata zylismy w polsce (prawie wiekszosci sami bo syn moj ,ktory obecnie ma 4,5 lat byl wiekszosc czasu u mojej mamy ze wzgledu na moja prace) a teraz mieszkamy juz cala trojka w niemczech. od poczatku naszego nowego zycia nie uklada sie najlepiej.maz czuje sie odtracony przeze mnie i na kazdym kroku tak odczuwa.mowi ze gdyby to bylo nasze dziecko to moze by tak sie nie czul. nawet czuje sie zle jak mowie do kolezanki cos i zamiast mowie moj maz to nazywam go po imieniu,ze jak cos komus mowie ze bylam np w sklepie a bylam razem z mezem to mialam powiedziec ,ze bylismy razem...wydaje mi sie ze on z tego powodu popadl w paranoje i wszytsko kojazy mu sie z tym ze jest odtracany i to sa glowne powody klotni....nie potrafimy ze soba juz rozmawiac....oczekujemy od drugiej osoby rzeczy ktorych sami nie dajemy sobie wzajemnie :( zamiast walczyc o siebie to walczymy z soba....co dalej robic :(

Gość buuuunnuuu
nie chodzi mi o to zeby tu smarowac mojego meza a o porade....o zrozumienie

Gość buuuunnuuu
no tak zawsze sie ktos madry znajdzie ,zeby wrzucic swoje nie potrzebne 3 grosze.....

Gość buuuunnuuu
wiem,ze takie watki juz byly tu....ale ja naprawde potzrebuje rozmowy z osoba ,ktora jest postronna i tak z boku patrzy na moj zwiazek