Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spontexia

Urządzenie niedrogie do śledzenia partnera (GPS)

Polecane posty

Gość Spontexia

Witam , czy Ktoś ma wypróbowane urządzenie do śledzenia partnera swojego ? Jeśli tak to proszę polecić mi nazwę oraz koszt . Oczywiście po sprawdzeniu mężczyzny chce by takie urządzenie również przydało mi się dla dziecka do kontroli typu - wagary itp , choc wiem że najlepszy sposób to zadzwonić do szkoły lub poprosić nauczyciela ale wole dyskretnie gdyż zaczyna niebawem szkołę gimnazjalną a już wałki nie raz odwalało mi dziecko - ma po tacie ;p;p;p Co do męża to cóż będę się rozpisywać - potrzebuję bo 3 lata to wystarczająco zbyt długo by dalej kombinować czy ma kogos innego ;) P.S. najlepiej takie które da mi mozliwość śledzenia na mapie poruszanie sie pojazdu lub idącego pieszo no i minus to FAKT iz nie ma w telefonie GPS wiec tu odpada co do telefonu

Gość wiesz co fajne
jest google arth :-)

Gość Spontexia
tak jest ale już siedze 2gi dzień i nie znalazłam nic sensownego a bynajmniej sprawdzonego - potrzebuję czegos Kto juz ma sprawdzone do kwoty 300 zł wiec po to ten temat by nie wziąść bubla zakupić i do kosza wrzucić

Gość Spontexia
hallo - czy Ktoś mi pomoże ? W wielkim stopniu wynika że mam niewiernego męża ale chcę wyczaić gdzie jeździ tak - bede was potem informować na bieżąco a zakup to potem kwestia 3 dni tylko powiedzcie mi Kto juz takie urządzenie testował i poda nazwę , cenę i jak się sprawdziło ............ im mniejsze tym lepiej prosze o propozycje SPRAWDZONYCH urzadzeń do sledzenia faceta dziękuje z góry ;)

@ Spontexia 14:49 napisała: (...) prosze o propozycje SPRAWDZONYCH urzadzeń do sledzenia faceta (...) Bardzo, bardzo, bardzo --> rzadko zdarza mi się w ten sposób życzyć Ludziom ale teraz to zrobię ---> Oby Ci się NIE Powiodło! (Wybacz. Zdania nie zmienię.) ___________________

Gość primo voto@
moje zyczenia są zgoła inne... oby ci sie powiodło... i wydało :P A partner tak potraktowany już bedzie wiedział co z tym fantem zrobić, chyba, że jest fanem klawiszy :classic_cool:

Gość Spontexia
przykro to slyszeć - jak być miał 3jke dzieci i po pierwsze : partner / partnerka by współżył raz na dobre 2/3 miesiące a Ty otrzymujesz : Porządek , dobry posiłek i dobre słowo a wzamian nawet słowa dziękuję to juz byś się zastanawiał ze cos jest nie tak !! Czy ja mam z pikanterią pisac w czym rzecz leży ??? Jesli by mi nie było potrzebne to bym nie szukała !

Gość wiesz co fajne
a co jak mu przyczepisz nadajnik?

Gość primo voto@
zmieniasz front, spontexia :D przed chwilą chciałas też sledzic dzieci :P też za rzadko współzyją? :D

Gość Spontexia
do auta bo głównie jeździ autem ... wraca o różnych porach i myśli że gosposia , sprzataczka , praczka i niańka na 24h jestem . Juz powoli robie bunta ale na tym nie zaprzestane : zauwazyłam takie cos na allegro : http://allegro.pl/lokalizator-gps-akcesoria-sledzenie-www-gratis-i2251128373.html czy to totalny bubel Kto miał takie coś Czy spardzone to jest ? Szukałam opini ale nic - echo

Gość Spontexia
bo ma mi pomóc nie tylko do męża ale i do JEDNEGO Z DZIECIAKÓW jak czytać nie umiesz to popros Ktogos ... mam dzieci 3jke a od około 2/3 lat współżyłam ze swoim facetem może około 10/11 razy to pisze pi-razy-drzwi a obecna przerwa dobija juz 3 miesiąc przerwy od ostatniego.... ale jak Ktos na mnie spojrzy gdy jesteśmy w sklepie to jak by mógł to by sie rzucił na niejednego więc ja NIEROZUMIE i nienadążam - rozmowy juz przebyta kilka razy i gówno z tego bo poprawy niema !!!!!!!!!

Gość primo voto@
ja czytać umiem, ale tobie provo się nie klei :D

Gość Spontexia
No i chyba znalazlam - ogólnie przydatne urzadzenie jak i do śledzenia partnera tak i nawet do dziecka i nawet jeśli o dziecko to jaka swietna funkcja - w razie niebezpieczeństwa może nacisnąć przycisk i wezwać na pomoc a i kolejna zaleta ze mniejsze prawdopodobieństwo np problemu z odnalezieniem w razie porwania to tak nawiasem mówiąc - czyli mozna wpierw niewiernego męża śledzić (to sie okaze czy niewierny) a nastepnie przydatne dla dziecka .................

Gość gość
He he ogólnie to ja wykorzystuje na przykłam monitoring GPS typu http://www.monitoring-gps.net/Sklep.aspx?lang=pl, ale bardziej w celach służbowych. Oczywiście kiedy moja partnerka korzysta z tego auta dokładnie wiem, gdzie, o której a nawet z jaką prędkością się porusza po polskich ulicach. Może jeśli Twój mąż sporo jeździ autem to takie śledzenie pojazdu mu się przyda. Tylko czy to dobry sposób na trwanie w związku? Przecież to kompletny brak zaufania do partnera?

Gość gość
Znajoma wlozyla facetowi do samochodu (ukryla gdzie w bagazniku pod mata) malego ipada. Wczesniej tak to nastawila, zeby pokazywalo lokacje gdy sie sprawdzi online. I co, dwoje dzieci, rodzina, twierdzil ze jest na wyjezdzie sluzbowym a bym 3 ulice dalej :(, samochod ukryty u ochanki w garazu :( Teraz sie rozwodza :( On zrobil kochance dziecko i teraz lazi z wozkiem...a mieli dwojke odchowanych dzieci i fajne zycie. Ale no coz, jak sie Wackiem mysli to takie sa efekty.

Gość Gosiaczekdd
Ja mam też zamontowane gps-y Findera i spoko system, działa, nie jest drogi jeśli chce się tylko lokalizację a mam spokój ;)

Gość zuzka9991
Jeśli chodzi ci o monitorowanie pojazdu to takie urządzenia znajdziesz na http://monitoring-gps.net Oferta jest bardzo rozbudowana cenowo i pod względem urządzeń. Ja myślę o kupnie takiego lokalizatora ale dlatego że chce zaczać oszczędzać na paliwie. To urządzenie umożliwia kontrolę zużycia paliwa.

Gość slodki_koktajl
Witam, jak czytam ten post to tak jakbys pisala o moim facecie. Nie chce obrazac plci przeciwnej, ale prawda jest taka, ze sie nie szanuja. Bzykaja wszystko co nie ucieka na drzewo w dodatku ciezko im gume zalozyc wola partnerke gownem jakims zarazic. Jeszcze jakby te kochanki ladniejsze od nas byly to bym zrozumiala, ale zeby pasztety dmuchac.

Gość gość
Ja co prawda nie śledzę swojego partnera, ale używam właśnie do lokalizowania dziecka (samo zaczęło chodzić do szkoły), a także podczas wycieczek (górskich czy zwykłych rowerowych). Ładnie rysuje trasę podróży, czas, wysokość n.p.m., prędkość. Mam lokalizator GPS ikol http://ikol.pl/gpsludzie/ Cena modułu: 399zł, abonament - 15,99zł/miesięcznie.

Gość gość
Możesz też zainstalować na jego telefonie aplikację do lokalizowania i sprawdzać jego pozycje na mapie przez internet, np. aplikacja ikol X na to pozwala http://ikol.pl/lokalizacja-telefonu/

Dzięki za polecenie firmy ikol! Bardzo fajne mają lokalizatory, narazie mam ich darmową aplikację ikol X, ale pewnie w niedługim czasie kupię przenośny lokalizator.

A czy istnieją DZIAŁAJĄCE aplikacje, które można zainstalować na telefonie dziecka, x A czy ciebie ktoś śledził,czy czasem na wagarach nie jesteś ? Troche zaufania do własnych dzieci , to właśnei przez ten brak zaufania do nich wam dzieci numery później robią różnego typu

Gość goraters
Nie znasz sytuacji to nie komentuj... Kiedy my szliśmy na wagary to szkoła powiadamiała rodziców, a najgorsze co na tych wagarach robiliśmy to oglądanie świerszczyków. Gdyby o to chodziło i działo się raz na kilka miesięcy, to nie widziałbym problemu. Ale tak nie jest.

Gość goraters
Ok - tam są widełki cenowe - czyli program można kupić w jakichś tam pakietach, zgadza się? I co? Czego nie mają te tańsze wersje? Nie widzę odnośnie do tego konkretnych wytycznych. Nie ma wypunktowania. To jest gdzieś precyzyjnie wyjaśnione?

Nie znasz sytuacji to nie komentuj... Kiedy my szliśmy na wagary to szkoła powiadamiała rodziców, a najgorsze co na tych wagarach robiliśmy to oglądanie świerszczyków. Gdyby o to chodziło i działo się raz na kilka miesięcy, to nie widziałbym problemu. Ale tak nie jest. x Widocznei o wagarach to ty co najwyżej w swoich czasach szkolnych z opowieści słyszałaś i to dosyć drętwego towarzystwa, ale usprwaiedliwiaj siebie i swoje zachowanie dalej. Na smyczy masz zamiar dzieci wyprowadzać jak GPS się nie sprawdzi,żeby czasem czegoś głupiego nie zrobiły? :D

Gość gość
nie wiem czy takie sledzenie ma sens,kolejny tez może Cie zdradzić skoro pierwszy zdradza,czasem czegos brakuje,mimo ze się kocha,zreszta kazda baba się znudzi po latach szczególnie jak upierdliwa nie?

Gość TomekSz1
Myślę ,że świetną opcją będzie firma konsalnet. Ja korzystam z ich usług odnośnie monitorowania swoich motocykli. Przezorny zawsze ubezpieczony. https://gps.konsalnet.pl