Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co come one - wesołych...

Witajcie - korzystaliście z Grupona?

Polecane posty

Jak wrażenia? Chciałabym zakupić wycieczkę w bardzo krzystnej cenie i stąd coś wiecej dowiedziec się - czy to ściema czy nie

spadaj

Ja korzystalam, raz bylam na wyjezdzie w Polsce i bylam bardzo zadowolona. Hotel super, wszystko dobrze zorganizowane i naprawde bardzo atrakcyjne ceny. Znam wiele osob, ktore nie raz korzystaly z Grupona i sa bardzo zadowolone. Wiec mysle, ze sie nie zastanawiaj, tylko wykupuj poki jest;) A dokad to wycieczka?

Gość tak tak napewno
matko nie badz naiwna , klient z groupona jest traktowany jak żebrak, biedak ,naciągacz .Nie pakuj sie w to nie raz dziewczyny opisywały swoje traumy po zakupie grupona na usługi fryzjerskie w hotelach beda te same praktyki co w salonach pieknosci klient z gotówka nasz pan , klient kombinowany ze znizkami to ....... lepiej żeby takiego klienta wogóle nie było i tak też bedziesz postrzegana .

byłą wycieczka na Malediwy - za 1300 zł z wyzywienieniem - wylot z Rzymu - bilet do Rzymu w 2 str za 350 zł - wiec zmiesciłabym się w 2 tys - BYŁA - jednak ktoś był szybszy - i już zdjęli ofertę w tamtym roku moja siostra była na Dominikanie - korzystałą z francuskiego odpowiednika Grupona a teraz to poczekam na kolejna oferte jest egipt i chorwacja - egipt i chorwacja najzwyczajniej mi sie przejadly czekam na kolejne - dzieki za opinie

a ja również słyszałąm pozytywne opinie o grupon travel - od niejednej osoby - chciałam się upewnić

,,matko nie badz naiwna , klient z groupona jest traktowany jak żebrak" bzdura, nie wiem skąd jesteś ale korzystam z grupona od dwóch lat, głównie 50 % tańsze jedzonko w restauracjach i knajpach (Warszawa) i reszta grupponowców to głównie ludzie normalnie zarabiający i jedzący w knajpach, którzy po prostu korzystają z kuponu by poznać nowe restauracje