Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urszula tralalala

czy mozna skomentowac bloga "Kamilki"

Polecane posty

Gość problem polega na tym,że ona
niby nie chce krytyki ale JEST BARDZO WDZIĘCZNA WSZYSTKIM ZA WCHODZENIE TAM BO PRZEZ TO WIĘCEJ ZARABIA!!!! OT PARADOKS! -Z CYKLU MIESZAJCIE MNIE Z GÓWNEM ALE WCHODŹCIE!!!! zresztą tak działają wszystkie gwiazdki telewizji.....widać kasa ponad brak honoru

Gość ////////////.////
Kuzwa, ale sie wkrecilam w ten wątek i w bloga kamilki dzis :D w którejś z ostatnich notek napisala, ze jej bloga odwiedza 230 tys ludzi miesiecznie :P

Gość ////////////.////
Nawet tytuł bloga nadała taki : Odmiennością się zdobywa świat :D czuje panna biznes, szkoda tylko, że tak się poniża ;/

Może dlatego wyłączyła komentowanie. Jakby na to nie patrzeć- kosmetyki wpadają, kasa miesięcznie wpada. A Wy podając jej bloga nabijacie sami jej kabzę.

Gość ////////////.////
A niech i tak będzie, ona zarabia a ja oszczędzam, bo mam to samo nie wydając 30 zeta na kabaret :P :P :P

Gość Urszula tralalala
przeczytalam wywiad masakra...wstyd mi za te firmy ze daja jej te produkty itp...bo np. cery nie ma aldnej, makijaz beznadziejny i ona ma kosmetyki reklamowac?

Mnie się podoba jak reklamuje kosmetyki. Przynajmniej widać jak jakiś podkład działa. A nie sztuczna modelka i photoshop.

Gość Urszula tralalala
moim zdaniem mozna laczyc rzeczy stare z nowymi, mozna tworzyc ciekawe stylizacje, mozna pokazac stare sukienki ale rpzerobione tak zeby byly modne a nie wlozy jakiesnie wiaodmo co i sie cieszy od ucha do ucha

Gość trushi
ło matko aż mi firefox padł jak otworzyłam ten link...

Gość Urszula tralalala
blog tego faceta to akurat majstersztyk! to moj diol. On sobie robi jaja specjalnie. Jak rpzeczytalam jego teksty to zrozumialam, ze on jest naprawde genialny, bardzo inteigentny itp. super sie nasmiewa ze swiata mody :)