Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjal ile?

Ile dostajecie socjalu w UK, i za co?

Polecane posty

Gość socjal ile?

Chce emigrować, i jak tam sobie kogoś znajdę, to ile dostanę za dziecko? Ile Wy macie, i za co?

Gość ja mam kilka tysiecy
miesiecznie :classic_cool: Kretyn :P Zazdrosc cie zzera, co? Hahahahahahah :D:D:D

Gość hjgkh
nic nie dostaniez bucu glupi!" najpierw tyrzeba cos dac zeby cos miec hahaha wiec mozesz sobie marzyc dalej.

Gość fafikufafik
Ja dostaje 0 chociaż powinnam więcej bo miekszkam tu od 6ciu lat i tylko raz pracowałam przez 2miechy :D

Gość ghjhgjgh
dobrze masz kogos kto zapierdala na leniwa krowe jak ty:D masz sie czym szczycic buhahaha

Gość fafikufafik
Ty debilu widać jak łatwo cię sprowokować :D przez 6 lat uczyłam się, nawet pelnoletnia jeszcze nie jestem. Pracowałam w wakacje :D czop zazdrosny hehe

Gość kopia mother monster
To cię zrobila w jajo!

Gość ghjhgjgh
uczylas sie widac co masz w glowce buhahah..thanks za porprawienie humoru:P

Gość ahahahaah_________
Skad pomysl zakladanie takiego tematu u inteligentnej osoby??zazdroscimy Ci wszyscy NAPRAWDE!!:classic_cool:

Gość fafikufafik
Może najpierw spójrz na siebie? Zaczynasz wyzywac kogoś bez sensu (i chyba z zazdrości) wysuwając wnioski po jednym poscie? Zapewniam cię że mam więcej w głowie niż ty. A na pewno nie zazdroszczę nikomu zasiłków....:)

Gość kaszpirowski
tyko 6 lat sie uczylas? Malutko. Podstawowke pewnie skonczylas i teraz lapki po zasilki :D

Gość ahahahaah_________
Gdzie ci ublizam??? i czego mam zazdroscic?? jak narazie poza wlasna glupota, i p[lytkim mysleniem nie udowodnilas nic wiecej:P

Gość ahahahaah_________
fafikufafik Ty debilu widać jak łatwo cię sprowokować przez 6 lat uczyłam się, nawet pelnoletnia jeszcze nie jestem. Pracowałam w wakacje czop zazdrosny hehe i kto komu ubliza??? :D:D:D buhaaahaha

czyzby zeta przemowil "ludzkim" glosem na swieta czy znalazl sie inny idiota wyzywajacy ludzi ktorzy maja lepiej? :D a tak w ogole to chyba dziewczyna napisala ze jest tu od 6ciu lat i tyle sie tu uczyla...widac ze niektorzy z was tacy madrzy a ze zrozumieniem czytac nie umieja :)

Gość ahahahaah_________
charmsy a ty kogo bronisz?? laske co ma16stke i wstawia durne tematy?? a huj ja benefity tak naprawde?? prowo jak uj:D

nie bronie, ale pisalam o tej co pisala u gory, ale to nie autorka przeciez

Gość kaszpirowski
charmsy nie badz juz taka swietojebliwa. Napisala, ze sie uczyla 6 lat, nie napisala gdzie. Ale do wyzywania pierwsza :D

Gość hfghfghfhhhhhhhh
a sorry ale co 16letnia dupa moze wiedziec o zyciu i o benefitach :D

Gość fafikufafik
Tak będę wam moją edukację przedstawiać. I ty tam u góry nie odwracaj kota ogonem. Zostałam wyzwana pierwsza i tylko dostosowuje się do twojego poziomu. Nie mam 16 lat także. Nie napisałam też że znam się na benefitach :) jeśli szukasz pretekstu żeby się wyżyć i poczuc lepiej to niestety ale źle trafiles. Nie dziwię się że nie lubią Polaków za granica jeśli to co przedstawiacie tutaj jest waszym normalnym zachowaniem.

Gość fafikufafik
I przykro mi że dorosły człowiek ( bo wnioskuje że jestes dorosły) tak się rzuca na forum. I na dodatek nie umie czytać :(

Gość fafikufafik
mój pan Abdul pozwolił mi się uczyć.

Gość pani pomaranczka
Weź się mała nie przejmuj. Ten debil zawsze się doczepi. Biedak nie mial szansy na edukacje, matka go nie nauczyla czytac i teraz sieje głupotę. Każdy normalny uczy się nawet po 18 ale co on może wiedzieć? :D a że o benefitach nie wiesz to się ciesz, znaczy że starym się powodzi. Nie tak jak niektórym i wtedy muszą liczyc na dodatki.