Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca.pomocy

Dieta płaskiego brzucha

Polecane posty

Gość potrzebujaca.pomocy

Cześć Wszystkim ! Ostatnio trafiłam w necie na "Dietę płaskiego brzucha" L.Vaccariello, C.Sass przewinęła się ona już przez to forum , ale dość dawno a mnie ona bardzo interesuje . A konkretnie : Czy ktoś na niej "zgubił brzuch" nie chodzi tu o kilogramy tylko o tłuszcz na brzuchu i w jakim czasie ? Czy gdzieś mogę jeszcze dostać tą książkę ? dlaczego nigdzie jej nie ma ?? jestem bardzo zdesperowana , mam ogromnie tłusty brzuch .... chcę coś z tym zrobić. Czekam na odpowiedzi .

Gość kobieta.......................
Tak ja mam ksiażkę i zgubiłam ogolnie schudłam szybko na niej ale nie stosowałam jej długo jesli chcesz cos wiedziec to pytaj

Gość potrzebujaca.pomocy
Moja droga, tak badzo chce zgubić brzuch że potrzebuje naprawdę fajnej diety .... a ile cm udało Ci się zgubić ?

Ja sie nie mierzyłam. ALe schudłam z brzucha wtedy. To było dawnoo nie pamietam ile efekt był chudnie sie ogolnie ale bardziej z brzucha. Mam ta ksyazke zaczyna sie 4 dniami wstepnymi. Wiem ze pyłam 2 litry wody z imbyrm która była podstawa codziennego jadłospisu. Tzn. zamiast czystej wody to taka z dodatkiem imbyru. Te 4 dni to był okres tzn program antywzdeciwoy

Gość potrzebujaca.pomocy
czytałam o tym ... ale nie jestem przekonana .... nie jestem bardzo gruba, ale mam bardzo duży brzuch , sam tłuszcz, waga jest ok . nie muszę jej gubić tylko ten ohydny tłuszcz z brzucha . Mój chłopak dziwnie zaczyna na to patrzeć , dlatego potrzebuje szybkich efektów .

Gość potrzebujaca.pomocy
nie jestem oczywiście przekonana do south beach .

wes spróbuj chociaz te 4 dni wstepne czy Cy ta dieta pomoże. DLa kazdego cos innego wiadomo

Gość potrzebujaca.pomocy
4 pierwsze dni ? bd miała ładniejszy brzuch bo nie bd wzdęty .... a co z tłuszczem ? dodam że zawsze miałam brzuszek ale nie:( załamana :(

Gość potrzebujaca.pomocy
4 pierwsze dni ? bd miała ładniejszy brzuch bo nie bd wzdęty .... a co z tłuszczem ? dodam że zawsze miałam brzuszek ale nie taki . w ciągu 2 lat ostatnich przytyłam 18 kg . i żyje w ciągłym stresie . załamana :(

Gość potrzebujaca.pomocy
http://www.15kgw30dni.pl/ a to widzieliście ? nie wiem czy mam w to wierzyć ale jestem desperatką :(

Spróbuj tej diety po prostu

Gość potrzebujaca.pomocy
spróbuję ale nie chcę się rozczarować.... :(