Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spontexia

lokalizator TK102 -Kto posiada ?

Polecane posty

Gość Spontexia

Czy moze Ktos mi powiedzieć czy ma juz sprawdzony lokalizator Tk102 - nie chcę brać w ciemno więc po to ten temat założyłam . Za wszelkie wypowiedzi z góry - dziękuję

Gość Spontexia
prosze o powazne odpowiedzi gdyz bardzo mi zalezy ;)

Gość Spontexia
a czy Ktoś śledził partnera , partnerkę podobnym urzadzeniem mając wgląd jaką trase przebywa poprzez użycie lokalizatora gps ??????????????????????????????????????????????????????????????? Jeśli tak to prosze podac nazwe , cene i jak działa takowe urzadzenie do śledzenia gdzie to drógą połówkę niosa nogi - czy nie czasem na tzw lewizne ^^

Gość katamarann
Lokalizator tk 102 nie nadaje się do takich celów. Korzystałem z tego urządzenia i miałem z nim same problemy non stop gubił zasięg nie odpowiadał na komendy, itp Postanowiłem dołożyć trochę i wyposażyłem auto w profesjonalny lokalizator gps firmy gannet gan fleet z którego korzystam i jestem zadowolony. Aplikacja ma wiele ciekawych funkcji i przede wszystkim wszystko w jednej cenie bo sprawdzałem oferty innych firm gdzie abonament był za 15 zł a po dokupieniu potrzebnych funkcji wychodzi o wiele drożej niż w innych firmach. Mam nadzieje że pomogłem swoim wpisem w podjęciu decyzji.

Jeśli to ma być przenośny lokalizator i zależy ci na dokładności i pewności, że ten sygnał będzie i będzie pokazywał dokładną pozycję, to raczej nie nastawiaj się na no-name z Chin.... Ja używam przenośny lokalizator GPS ikol SPOT http://ikol.pl/nadajnik-gps/pl/system/ikol-spot.html i jestem bardzo zadowolona. Super spełnia swoje zadanie - czyli prezentowanie aktualnej pozycji, a także historii podróży. I dodatkowo ma mnóstwo funkcji dodatkowych, którą mogą się przydać (np. tzw. panic button na urządzeniu czy alert o przekroczeniu konkretnego obszaru).

Gość Lena7742
Niestety tego nie. Ale mam sprawdzoną firmę, która posiada chociażby taki sprzęt w sprzedaży. Jest to firma Transmobil - jakość ich sprzętu jest bardzo wysoka. Można liczyć na jego niezawodność i dokładność