Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaaaaaa

gardzie nauka gardzoe studiami

Polecane posty

Gość kobietkaaaaaaaa

nigdy sie specjalnie dobrze nie uczylam. Bo nie widzialam sensu tego procesu. Zawsze wolalam polegac na swoich umiejetnosciach i talentach. Dlatego nie wiem skad takie oburzenie ze historia znika ze szkol ? ktos dostal prace po historii raczej nie. Tak samo nie wiem po co ludzie studiuja finanse albo ekonomie zawsze jest lepiej polegac na swoich umiejetnosciach i tak dorobis sie statusu spolecznego

super, tylko już o tym pisałaś nie masz co robić? w sumie nie dziwię się, uczyć się nie chcesz, są święta i wszyscy faceci siedzą w domach z rodzinami, więc wypisujesz pierd***y na kafe. daj sobie spokój, kobieto.

Gość kobietkaaaaaaaa
no bo nie mam z kim o tmy pogadac ehhh same glupki odpisuja ciebie lubie za to

Gość kobietkaaaaaaaa
ehh ktos pogada?

może właśnie niektórzy ludzie są przedsiębiorczy i dlatego wybierają ekonomię, bo wiedzą, że poradzą sobie np. w prowadzeniu jakiegoś przedsiębiorstwa (takie specjalizacje można wybrać na studiach ekonomicznych) albo praca w banku ich kręci. Niektórzy mają talent do wyszukiwania błędów w arkuszach kalkulacyjnych (wiem, że to brzmi śmiesznie, ale tak bywa), są ludzie którym się to właśnie podoba, może określisz ich mianem 'nudnych', no ale skoro tacy są, to po co mieliby się na siłę pchać, gdzieś indziej, jeśli widzą dla siebie satysfakcjonującą przyszłość, pracując w biurze? Co do historii, to że znika ze szkół to pozornie lepiej dla uczniów, bo będą mieć mniej nauki, jeśli kogoś to nie interesuje to się cieszy, ale wykształcony człowiek mający nawet podstawówkę czy gimnazjum, powinien wiedzieć np. co to był Okrągły Stół czy o co chodziło w powstaniu listopadowym. Odrębnym tematem jest to, że polskie szkolnictwo nie najlepiej realizuje nauczanie historii w szkołach, uczniowie umieją się wypowiedzieć o starożytnym Rzymie czy Mezopotamii a o przemianach gospodarczych w XX wieku wiedzą niewiele, bo na lekcjach 'czasu nie wystarczyło' Takie jest moje zdanie ;)

Gość niekonieczny
jak nie masz historii to nie istniejesz jako naród

Gość niekonieczny
historię niszczy się bo kretynami łatwiej kierować.

Gość niekonieczny
próbują wmusić w nas, ze mamy zapierdalać całe zycie jak roboty, a nie daj Boże, jak ktoś coś o narodzie i historii narodu wspomni

niekonieczny zauważ, że ostatnio nasza 'historia' to Smoleńsk, nie mówi się prawie o niczym innym. Duża część Polaków, szczególnie tych trochę starszych ma jakiś kompleks wojny, tylko obozy, cierpienie, nic więcej, jak filmy jakieś powstają w tym kraju to też głównie o wojnie (mam na mysli filmy tzw. oscarowe)

Gość kobietkaaaaaaaa
a jaka bylaby praca ze statusem spolecznym poki co skonczylam tylko kus na masaz stop

Gość niekonieczny
chcesz kierować narodem? to proste, wpierdol ich w kredyty i zabierz im historię

Gość niekonieczny
smoleńsk to też część naszej historii, kaczora nie cierpiałem, ale jak był prezydentem to był i koniec. I coś mu się od nas wszystkich należy.

Gość kobietkaaaaaaaa
no chce chodzic z podniesiona glowa i byc dumna ze cos robie i pytam sie czy bede sie tak mogla czuc jakos masazystka stop ja jesli tak badz nie to dlaczego??

To kaczor, a cała reszta? Teraz jest tylko płacz i wysokie renty dla rodzin ofiar, a jak nazwano ich publicznie bohaterami to myślałam, że się skończę. Jacy z nich bohaterowie? Co oni niby zrobili? Polecieli wszyscy jednym samolotem i się rozwalili, to czyni ich bohaterami?! Kaczor to przede wszystkim PiS, a w tym kraju potrzeba innych rządów, przede wszystkim kraj powinien być bardziej świecki, bo póki kler jest niejako przy władzy to ludźmi da się manipulować. Powinni się również wziąć za rencistów 30-letnich, którzy wiedzą, komu dać w łapę, żeby siedzieć w domu i nic nie robić, a otrzymywać pieniążki na konto.

autorko - skad tyle zlosci?;-) nie chcesz to nie studiuj /studia nie s adla kazdego / ale po co od razu ustawiasz sie w pozycji ataku na studiujacych,hm? ja np. tez nie rozumiem po co ludzie studiuja rekreacje i tiurytyke przez 6 lata albo polonistyke - ale to ich zycie, energia i czas - wiec niech sobie robia co chca;-)

Gość niekonieczny
kaczor stał na drodze paru gościom, którym marzy się władza nad światem. Donald ich popiera więc jeszcze zyje.

Myślę, że to bardziej kwestia nastawienia. Jeśli będziesz uważać, że robisz, coś co daje Ci satysfakcję, jesteś z tego dumna, masz zadowolonych klientów i wykonujesz swoją prace dobrze to jak najbardziej możesz chodzić z podniesioną głową. Jeśli jednak zdecydujesz się na studia, to może skończ sobie rehabilitację, będzie można wtedy te dwa kierunki połączyć.

i zgadzam sie do do jednego - duze pieniadze - kt wyznaczaja posrednio status spoelczny - rzadko kiedy lacza sie z odbytymi studiami;-) autorko wpsomnialas ze chcesz rozwijac umiejetnosci - ale to tez rodzaj nauki i "studiowania" czyz nie?;-)

niekonieczny, więc myślisz, że ta katastrofa była zaplanowana? Wydaje mi się, że mimo wszystko kaczor był zbyt nisko postawiony, żeby komukolwiek stać na drodze.

Gość niekonieczny
a w ogóle masaż stóp,. jak zrobię żonie to odpływa a potem robię co chcę :P

"niekonieczny kaczor stał na drodze paru gościom, którym marzy się władza nad światem" ;-)) ;-)) moim zdaniem jego spotkalo to na co zasluzyl - biorac pod uwage wczesniejszy incydent z gruzji chyba, szkoda ze przez niego jeszcze tyle innych osob podzielilo ten smutny los;/

Gość niekonieczny
alez skąd, kaczor chciał niepodległej Polski, a to paru facetom się nie podobało i go załatwili

"niekonieczny smoleńsk to też część naszej historii, kaczora nie cierpiałem, ale jak był prezydentem to był i koniec. I coś mu się od nas wszystkich należy." moim zdaniem nie nalezy sie nic - moze poza usmiechem na jego wspomnienie;-) nie kazdy go wybieral i nie kazdego obchodzil jego los - as easy as it is;-)

Gość niekonieczny
na tematy polityczne my Polacy moglibyśmy do końca świata rozmawiać :)

" [zgłoś do usunięcia] niekonieczny alez skąd, kaczor chciał niepodległej Polski, a to paru facetom się nie podobało i go załatwili" hahahahahaha ;-))) ;-)))) kaczynksi prawdopodobnie by przerznal nastepne wybory to [po pioerwsze, a po drugie sam posrednio do katastrofy doprowadzil - proponuje poczytac uwazniej jego wczesniejsze relacje z pilotami i formy sznatazu;-) a poza tym sprobujcie zaparkowac tira w malym przydomowym garazu tak zeby nie rozwalic domu przy okazji;-)

Gość niekonieczny
oki, ale donald właśnie resztki polski opyla

" [zgłoś do usunięcia] niekonieczny na tematy polityczne my Polacy moglibyśmy do końca świata rozmawiać" naprawde uwazasz ze sa to tematy polityczne?;-)) bo moim zdaniem to tematy satyryczne;-))

Gość niekonieczny
ror bzdur nie wypisuj koleś