Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dukan-start wtorek po świętach.Powalczmy razem:)

Polecane posty

Moj jadlospis dzisiejszy sniadanie twarozek 0% dosypalam slodzika strasznie mi sie cos slodkiego chcialo:) drugie sniadanie kefir 0% obiad placki z otrebami i tunczykiem oczywiscie na teflonie,wyszly pyszne kolacja jogur naturalny i piers z kurczka w 2 dni zjechalam 5kg bez sciemy chociaz nie wiem jak to mozliwe:)

Gość małaaaaaaaaaaa
zolza gratuluje ja jestem bardzo zadowolona spadło mi 1,5 kg jestem bardzo zadowolona

dzieki:) teraz juz waga wolniej leci ale tez mysle ze to bezpiecznejsze i dalej trzymam sie diety. Zacznij na nowo dukana bo warto:)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaa
witajcie dziewczyny ja wczoraj pozwolilam sobie na pare biszkoptow rano i 2 slodki ciastka i pulpeta w sosie potem mleko jogurt naturalny i mleko jajko sadzone nie wiem jakas nie mam apetytu na nic z rzeczy dozwolonych wazyłam sie waze 70,5 to kolejne 4dag mniej tali 83cm czyli narazie nadal 5cm mniej jestem zadowolona i spokojna nigdzie mi sie nie spieszy nie jestem głodna

hehe ale to nie dieta dukana i musze powiedziec ze ja na dukanie tez nie jestem glodna no czasem wieczorami ale nie jest zle stosowalam bardziej drastyczne diety ale z malym rezultatem a ta narazie idzie ok :)

małaaaaaaaaa dziek,i za mile slowa. chcialam powiedziec ze moj siostzeniec byl na takim dukanie zmodyfikowanym sam go sobie wymyslil- na 1 fazie byl dzien 1 na 2 byl 3dni na 3 byl reszte diety i schudl w 3 tygodnie 7 kg , potem przestal miał jeszcze 3 kg ale to starcil biegajac jakby na 4 fazie ale duzo biegal wtedy :) ja schudłam tyle co on w 2 miesiace :) byl u nas na wakacjch wiec widzialam jak jadl bo sama mu tez robilam posilki ale ja sie trzymam zasad dukana - zaczelam dzisiaj dopiero , bo przeddtem nawalilam podjadaniem :) wiec od nowa dzis start :) sniadanie owsianka i kawa i pamietajcie na dukanie im wiecej jemy tym bardziej chudniemy , bardzo ładnie się chudnie na sernikach :)

lilka nie moge znalezc nic na temat maizeny orietujesz sie ile tego mozna na uderzenowce czy calkowity zakaz?

mam wrazenie ze to prawda ze im wiecej sie je to szybciej waga spada ja przez pierwsze 2 dni jadlam duzo nawet bardzo i waga szybko poleciala a teraz nie mam apetytu i waga leci powoli ale tak jak juz pisalam mysle ze wolniej to i bezpieczniej :)

Ja dzis zostane mama chrzestna i co za tym idzie impreza ale przygotowalam sobie kawalek kurczaka z rekawa i ciasto nawet upieklam dukana ale nie wiem czy jest dozwolone bo jest tam maizena.

musisz podziekic ciasto tak zeby nie zjesc wiecej mazeiny zalezy ile jej dalas na calosc , tak samo z otrebami tez nie powinno sie przekrozcyc 3 lyzek

a to ok zjadlam kawalek doslownie bo nie smaczne wyszlo,malo slodkie niestety a na uderzenowce nie ma 2 lyzek otrebow? bo ja ich tyle dodaje dziennie ja jeszcze 4 dni uderzenowki i wkoncu warzywka :)