Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulla17

Seks grupowy

Polecane posty

Gość paulla17

jestem z chłopakiem od 7 miesięcy i namawia mnie żebym uprawiała z nim seks i jego kolegą i nie wiem co o tym myśleć bardzo go kocham i chce go zadowolić i chyba się zgodzę na to bo w sumie nie ma co gardzić taką okazją a wy co o tym myślicie?

Chcą cie po prostu ostro wyruchać paulla17 i to ma być miłość?? W ten sposób się objawia??. To raczej bardziej kocha tego kolegę niż ciebie :D:D:D

Gość paulla17
ja wiem że chcą a on mi mówił że jego to bardzo podnieca a dla mnie to przyjemność więc czemu mam odmawiać?

Gość zawiedziony1410
powinnas sie zgodzic. z tego co piszesz to dlugo ze soba nie bedziecie a tak to przynajmniej bedziesz miala jakies fajne wspomnienia

paulla17 :o:o ahha :o Podoba ci się taka opcja pewnie dwóch kolesi i ty :D:Ditd. Pewnie po sprawie cie rzuci :D

Gość paulla17
no właśnie zastanawiałam się jak on może własną dziewczyny rozumiem inna no dziwne ale na pewno mnie nie żuci bo mu za dobrze ze mną:)

paulla17 Rób co chcesz mnie to lotto:D 🖐️ ciesze się że nie jesteś moją dziewczyną tylko.. Przytakiwać ci teraz będą pomarańczowi samotni onanisty :o.

paulla17 :D:D:D na pewno?? :D:D :D Ciekawe 🖐️ gdyby cie szanował i tak na prawde kochał nie było by tego tematu:). Korzysta z tego że jesteś młoda i naiwna:D

Gość paulla17
rzucić mnie nie rzuci bo już robiłam loda jemu i jego koledze na raz to było 3 miesiące temu

Bo to że robiłaś jemu i koledze loda:D:D jest wystarczającym powodem. Teraz jest z tobą bo chce spełnić jakąś swoją fantazje :o

Gość paulla17
raczej nie bo na pewno będą chcieli to powtórzyć ;p

paulla17 Tak ale po jakimś czasie znudzi mu się taka dzifka na dwa baty jak ty, kiedy to ogarniesz:D

Gość paulla17
po 7 miesiącach raczej mnie od tak nie rzuci ;p

Gość paulla17
po 1 nie jestem dziwką bo dziwka robi to dla kasy a ja robię to bo lubię.

Gość qwefhjd
marna prowokacja

Gość paulla17
fifka jakbys miala taką dupe jak ja to bys nie miala problemu ;p

paulla17 Twe teksty pokazują to jaka płytka jesteś:D:D trzeba ci rozrysować banalną rzecz. :o wierzysz komuś kto traktuje cię jak zwykła kurfę:D:D na dodatek nie wyłącznie osobistą tylko wspólną:D:D nie widzę w tym miłości i nie ważne ile z tobą jest, ważniejsze jest podejście jego do ciebie

Gość paulla17
jego podejście mi się bardzo podoba zwłaszcza że chce mi dać taką przyjemność

heh, mój chłopak się nie zgodzi , a skad wiesz jaka mam dupę :D to sie uśmiałam jak dziki szpak

paulla17 Dla mnie jesteś, :o i na pewno nie tylko dla mnie dla swojego "chłopaka " też 🖐️

FiFkA007 Nie zgodzi, bo kocha i szanuje 🌼 ciesz się z tego, jedne fantazje warto realizować innych lepiej nie :P.

Gość paulla17
szczerze wolała bym to zrobić z kimś innym niż z własnym chłopakiem ale na pewno będzie ekstra:)

Gość paulla17
no zarezykuje najwyzej go strace jako osobe ale z osobą chętna na seks nie będę miała problemu;p

Gość głosny głośnikk
paulla17-skąd jesteś?

paulla17 zapewne nie jeden z kafeterii chciałby cie wyruchać miss nastolatek 2012.. ich motto to nie ważne że potwór liczy się otwór... :D:D:D naiwna dziewczyno.. flaga na głowe i za ojczyznę.. w końcu to tylko seks