Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

chce ja zostawic

Polecane posty

Gość natejloniowy

Cchce zostawic moja dziewczyne poniewaz powiedziala mi ze jakies 2 lata temu chorowala na depresje.Wiem co myslicie ale jak to wroci to ja nie chce ,bo ja bym nie dal rady wytrzymac jej histerii ..Tylko jak jej to powiedziec?

Powiedz że taki z ciebie jegomość że jak druga osoba jest w potrzebie, to ty wiejesz...

Gość natejloniowy
ojj nie chodzi o wianie bo ona wyszla z tego ale jak to wroci nie chce patrzec jak cierpi ..zycze jej kogos kto podola

Gość natejloniowy
a jesli ona sobie cos zrobi ,bo depresja pdoobno lubi wrocic

Gość natejloniowy
wiem co myslicie ale kocham ja i jakby choroba wrocila to nie moglbym zniesc ze nic nie moge zrobic a ona cierpi

Gość witaminkaa c
powiedz,że czujesz że nie zasługujesz na nią i boisz sie ,że nie bedziesz mógł patrzeć jak ona cierpi jeśli to powróci ale jeśli ją kochasz to spróbuj zrób to dla niej i dla siebie przecież nie wiesz czy to na pewno wróci

Gość Depresja nie musi być
Głębokim stanem Ludzie często nazywają depresja swoje stany smutku bo np długo nie maja partnera AlbO z powodu jakiejś tragedii w rodzinie No ale skoro ty jesteś sam slabeuszem i mieczakiem ... Rzuć

Gość Kinia;*
To bardzo musiałeś ją kochac jeżeli przez takie cos zostawiasz. Ale dla niej to lepiej, niech się dowie z jakim była człowiekiem i że temu człowiekowi nie zależało, nie kochał naprawde. Masz racje same plusy. Jak jej to powiedzieć. Normalnie prosto w twarz, bez kłamania.

Gość natejloniowy
ale ona tez miala jakies zaburzenia odzywiania i boje sie ze nie jestem tym ktory powinienen byc wtedy przy niej

Gość natejloniowy
men strooatzja .. sluchaj to nie jest jakas tam panienka wiec o niej nie pisz w ten sposob

Gość Kinia;*
Nie jest jakaś tam panienka?! Dziwne, mówisz o niej w ten sam sposób tylko nie dosłownie. Pewnie jest jakis problem, ty uciekasz, ona niech sie odwali. Nie piszesz dosłownie, ale tak to wygląda.

Gość natejloniowy
ja ja kocham naprawde ale jesli to wroci nie podolam i bedzie bardziej cierpiala

Gość Kinia;*
Gdybys naprawde ją kochał to nie przeszło by Ci przez myśl, żeby ją zostawić. Chciałbys zawsze przy niej być, w każdej chwili, zwłaszcza w tych złych jej pomagać, być dla niej oparciem. Wtedy byś naprawde kochał. Poza tym nie pomyślałeś, że właśnie Twoje nieuzasadnione odejście może spowodować u niej jakąś depresje? Chłopak, którego pewnie bardzo kocha i na którym mu zależy, zostawia ją z dnia na dzień bez powodu. Wtedy dopiero będzie cierpiała i wyrzucała sobie, że Ci zaufała i powiedziała o tym, co było dla niej pewnie cholernie trudne.