Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skonczona...

Zrobilam cos strasznego...

Polecane posty

Gość Skonczona...

Ostatnio bylam na imprezie u znajomych... tak sie upilam ze masakra zostalam na noc u kolegi zreszta nie tylko ja. Iii... kochalam sie z nim... Tylko ze bylam pol przytomna bo juz spalam i mnie obudzil A najlepsze jes to ze bylam dziewica i on o tym wiedzial A teraz opowiada glupoty ze ja zaczelam i wgl a to nieprawda Nie chcialam tego i teraz czuje sie z tym strasznie... Co robic?

Gość ytrytuuyi
chyba pieprzylas sie z nim a nie kochalas, kochają to sie ludzie z milosci a nie takie dziwy schlane

Gość Skonczona...
a zapomnialam dodac ze to trwalo tylko chwile bo mu ucieklam o 3 w nocy;P

Gość Skonczona...
halooo bylam dziewica to chyba nie dziwka ...

Gość aj se tu peeggo witamin
twój problem

Gość Skonczona...
no chyba nie twoj ;] dlatego pisze zeby sie dowiedziec jak zalagodzic ta sprawe...

Gość Skonczona...
Nie moge mowic ze tak nie bylo... i tak wszyscy bd po jego stronie

Gość Skonczona...
pisalam juz ze bylam dziewica to jak moge byc kurwa?? to raczej on mnie wykorzystal bo widzial ze jestem zalana i napewno wiedzial ze tego niechce...

Gość 4553235de
Złóż zawiadomienie na policję o gwałcie I już nie będzie sie śmiał Do śmiechu mu nie będzie Mylas sie ? Może masz jeszcze jego dna w sobie A jak sie Zgodziłas to płacz i nie skomlej Ze jego wina

Gość Ile razy ten
Masz nauczkę. Powiedz mu ze jak nie przestanie głupot gadac to zgłosisz fakt wykorzystania seksualnego w stanie nietrzeźwym na policję. Niech sie posra wtedy. Proste.

Gość Ile razy ten
Ach.. I zrob test za jakis czas na choroby i ciaze. Dobrze radzę.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
mialam podobnie, faceci to swinie podle. schlalam sie a raczej on mnie spil u siebie (on ''kolega'' wiem tylko ze cos do mnie podbijal a ja go zlewałam), bylo kilku znajomych , spil mnie i pieprzyl pol przytomna, nigdy w zyciu bym tego nie zrobia, bolalo kilka tygodni mnie ta cala sytuacja, ale ja jestem twarda i juz sie tym nie przejmuje, a z nim zerwalam calkowicie koontakt

Gość Skonczona...
Ale ja sie nie zgodzilam... Nawed niewiem jak to sie stalo Jak sie ogarnelam juz i doszlo to do mnie co robie kazalam mu przestac a on dalej swoje to powiedzialam mu ze ma sie walic i ucieklam z tamtad... A nie moge mu takich zeczy gadac ze na policje...Bo dopiero bede miala przesrane

Gość 23r234234
Ale przerwał Ci błonę, czy tylko sioę pieściliście? Jeśli przerwał błonę i był w środku, to miał orgazm? Pytam, bo przecież jest ryzyko, że wpadłaś

Gość 23r234234
miał wytrysk w środku?

Gość 23r234234
aha naweT a nie naweD nie wiem - osobno walisz takie błedy że szok :O

Gość masakra.gd
Masakryczna sytuacja, nie wyobrażam sobie tego, czułabym się podle. Nie wiem co mogłabyś zrobić, co za bydle z tego kolesia :O

No ze tez ja musialam na takiego trafic ... szkoda slow na takich... Ale to chyba jest tez troche moja wina... Moglam isc do domu a nie siedziec tam dalej... Tyle ze mialam taka banie ze katastrofa. A nie wiedziałam ze to sie tak skonczy;[

Gość masakra.gd
Trudno, każdemu się może zdarzyć.... ja jestem zbyt mściwa, ale ogólnie to by było gdybyś Ty o nim całkowicie zapomniała i o całej tej sytuacji, omijaj to z daleka i tyle, w końcu czas zrobi swoje.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno przeżywasz bo to jest swierza sprawa, czas goi rany, wiem po sobie bo tez to przezylam! nie mysl o tym zapomnij o skurwysynie, trzeba pamietac by lepiej sobie wybierac towarzystwo do zabawy :(