Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vengee

który projekt?

Polecane posty

Gość vengee
w lilakach nowoczesny, też się podoba ..wykusze już się przeżyły...chociaż pierwszy domek też fajny, no może brak spiżarni przy kuchni a nie za mały metraż?

Gość pełen relaks
oba śliczne, ale bez poddaszy? a podpiwniczenie? pomyśl o tym wybrałabym pierwszy

Gość normalność a nie głupota
pierwszy lepszy prostota rządzi nie lubie jak coś jest przereklamowane :O ale i tak poszukałabym czegoś innego domek ma być ładny ale też nie malutki lepiej przestronny i minimum mebli

Gość ech...........................
MASAKRA!!!!!!!!!!!!! 1 dom jest ładny ale nie funkcjonalny 2 gi jeszcze gorzej. Naprawdę nie mówię na źle w 1 domu gdzie chcesz zrobić piwnicę czy coś ?? Chyba że z boku doprojektujesz garaż z piwnicą i co. to wtedy ok. 2 gi ma ogromna kuchnie a pokoje nie nadające się do niczego

Gość vengee
w lilakach ma wersje z garażem i poddaszem jednak mnie interesuje malutki domek dla 2 osób, koniecznie z pralnią i spiżarnią przy kuchni..z przeglądanych projektów te 2 wydają się najlepsze piwnicy nie potrzebuję, a garaż będzie..wielki... dzięki za opinie... a może ktoś trafi na ciekawy projekt...

Gość vengee
dom w lilakach, mały i wydaje się tani w utrzymaniu

Pierwszy dom jest wygodniej rozplanowany. W drugim do kuchni wchodzi się z salonu, to nie będzie raczej wygodne.

Gość marianna pe *
w lilakach można pokombinować wejście do kuchni przez szafę i zamknięta kuchnia, a wtedy z kuchni do kotłowni i likwidacja wnęki w sypialni , połączenie z kotłownią i masz pralnię

Gość Andzia z parku
Dla mnie ten pierwszy dom jest lepiej rozplanowany. Ten drugi to jakaś dziwna kombinacja - moim zdaniem. Tylko dach czterospadowy jest chyba dość drogi.... no ale ... ;)

Gość Nie jeździj codziennie na
Brak w nich pomieszczenia gospodarczego/pralni i spiżarni, co jest niepraktyczne. Jest tylko 1 sypialnia dla potencjalnego dziecka. Co jeśli kiedyś pojawi się rodzeństwo? Może być ciasno.

Gość Przejedz się...
Przejedz się na osiedle jakiekolwiek. Tam z pewnością znajdziesz jeden i drugi. Te typowe projekty powtarzane są wielokrotnie wszędzie. Możesz nawet wejść i zapytać właścicieli, co sądzą o nim już w praktyce. Ja jestem przeciw masówkom. :O I nie licz, że cena tego projektu, to koszt ostateczny. Drugi raz zapłacisz za dostosowanie do terenu. I lepiej zapomnij o jakichś zmianach, bo nieźle wybulisz. Co nie zmienia faktu, że i tak taniej będzie. Ale bez polotu i jeden z tysięcy takich...

Gość vengee
dziękuje za doradztwo dom ma być dla mnie lub góra 2 osób bez dzieci! mały i w lilakach wydaje się być dobrze rozwiązany w tym roku obejrzę u znajomych, a myślę ,że się spodoba cenię sobie wszystkie uwagi...gdyby nawet był to projekt rysowany indywidualnie, warto wiedzieć, czego się oczekuje

Gość concordia
mnie ten się podoba, ale kasy brak

Gość uhauha
W PL brak piwnicy to tragedia. Nasze zimy, to nie angielskie zimy że tam brak piwnicy nie przeszkadza, zimno zapiździa od podłogi ża hej, no ale róbta co chceta :D

obecnie buduje się domy bez piwnic, nie każdemu potrzebna, a podnosi koszty budowy u nas dobra izolacja i na dole jest o kilka stopni cieplej niż na piętrze