Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnan55

Proszę pomóżcie mi.... Będę Wam bardzo wdzięczna

Polecane posty

Hej! Mam do Was taką małą skromną prośbę... ale nie złośćcie się na mnie.. Biorę udział w konkursie, gdzie najciekawszy wątek o zdobieniu paznokci wygrywa... a mianowicie 25 wątków wygrywa, więc szanse są duże... ale jest taka sprawa że te kobiety które biorą udział chyba się ze sobą zmówiły i komentują tylko swoje wątki a innym czyli takim jak ja wchodzą i zaniżają ocene:( Bardzo Was proszę chociaż zaglądnijcie na mój wątek:) a jeśli macie profil na wizaz.pl to zostawcie komentarz! jeszcze raz bardzo proszę i przepraszam że zawracam Wam głowę w świąteczny wieczór. http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606285 Pozdrawiam!

Gość dziwney rozkład mieszkania
zmów sie z nimi i ty. ja nie mam konta na wizażu wizaż to forum tępych loszek kafeteria to forum mądrych kobiet

też tak sądzę ale musiałam tam założyć profil bo nagroda skusiła. Z tymi kobietami nie da się dogadać:( tylko szukają na mnie haka w regulaminie...

Gość Wet finger
zgłaszaj ich wypowiedzi do modki na wizazu założ kilka kont fejkowych tylko przez proxy, żeby ip było inne i podbijaj tematełe