Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahajahagsh

Sex w ciazy.

Polecane posty

Gość ahajahagsh

Czy uprawiacie sex w ciazy albo masturbujecie sie? do ktorego miesiaca uprawialyscie sex ? Ja jestem w 6mies i zastanawiam sie czy to nie zaszkodzi dziecku ?

Gość ahajahagsh
pytam doswiadczone osoby.

Gość ahajahagsh
czy nikt inny nie uprawia sexu w ciazy ???

Gość Mama na wakacjach
ja w ciazy mam wielka ochote na sex, a szczesliwa mama to szczesliwe dziecko;)i moj facet tez sie cieszy bo sie nie wykrecam ciaza..wrecz go sama czasem zaczepiam, a sex o ile ciaza nie jest zagrozozna mozna uprawiac do konca ciazy i jest to bezpieczne dla dziecka;D

do samego końca :) ostatni raz 10 lutego :P 3 godziny po seksie zaczęły się skurcze porodowe :) urodziłam 20 godzin później :)

Gość ahajahagsh
Mama na wakacjach- no wlasnie ja tez mam straszna ochote ale czasem po czuje dziwny bol w dole brzucha takie nieprzyjemne uczucie i troche zaczelam sie bac. a w ktorym mies jestescie?

Gość ahajahagsh
mała_agatka no to super tez slyszalam ze to najlepszy sposob na przyspieszenie porodu :)

Gość patrycja2222
witam. mam do was pytanie... czy to prawda ze seks w bardzo wczesnej ciąży ( nawet jeszcze 2-3 dni przed terminem spodziewanej miesiaczki ) może powodowac poronienie ??

Gość Mama na wakacjach
ja jestem w 19 tyg..czyli piaty miesiac...tez czasem odczuwaalam bol przy glebszej penetracji, ale mialam tez tak czasem przed ciaza i tez sporadycznie...teraz narazie jest ok..;) poprostu rozluznij sie bardziej..mysle ze bedzie wtedy oki;)

Gość ahajahagsh
ja jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy kochalam sie ciagle z moim i wszystko jak widac ok teraz jest 6mies.

Gość Mama na wakacjach
nie slyszalam nigdy o tym, w tak wczesnem etapie mozesz nawet nie wiedziec ze poronilas i myslec ze masz normalny okres.. to chyba zalezy od organizmu, ja tak mialam sex na okraglo..;)

Gość ahajahagsh
Mama na wakacjach tez tak mysle chyba zabardzo mysle o dziecku i przez to wlasnie nie moge sie w pelni rozluznic. czas to zmienic :)

Gość ahajahagsh
Mama na wakacjach a jak sie ogulnie czujesz ? u mnie to 26 tydzien malenstwo wariuje ciagle takie aktywne! a jak tam u ciebie ?

Gość Mama na wakacjach
ja czesem w trakcie sexu tez mysle o dziecku, ze go pewnie strasznie buja..hehe ale przez to ja trace na poddaniu sie przyjemnosci wiec staram sie nie myslec, a czuje sie bardzo dobrze.. cala ciaza bez nudnosci, wymiotow, zmiennych nastrojow, jedynie co to sennosc i zmeczenie..;)niedlugo wybieram sie na wakacje na kanary poki sie jeszcze nie turlam;)

Gość mamama27
od 32 - 34 tc zaleca się już nie kochać się przynajmniej do 38tc - bo jest ryzyko skurczy itd - ja raz sie skusiłam i skończyło się rozwarciem - tygodniem na patologii i porodem w 37tc

Gość ahajahagsh
ja tez myslalam o wakacjach w maju bardzo bym chciala gdzies jeszcze jechac jak narazie planujemy wypad na weekend ale to tylko plany wiec zobaczymy jak to bedzie.