Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalezna pielegniarka

Mam dosc utrzymywania meza!!!!!

Polecane posty

Pracuje od 30 lat w szpitalu jako pielegniarka, utrzymuje meza, on tylko siedzie z piwem przed tv, pije piwo i od czasu do czasu wpadnie mu do glowy glupi interes ktory i tak mu nie wychodzi, jeszcze jak zyla mojej swietej pamieci mamusia to kradl jej rente i wyzywal od pasozytow, jak mowie mu o pracy to on do mnie ze nie ma pracy dla ludzi z jego wyksztalceniem i starsze go ze spotkamy sie u adwokata. Obok mieszka sasiadka ktora kryczy na swojego chlopa ale mimo wszystko oni tam oboje pracuja, maja wlasny butik na bazarze i drugi sasiad ktory jest sam, glupkowaty ale pracuje w rzezni. Moj maz mimo wszystko powinien brac z nich przylad.

Gość annia.....................
Cześć Kiepscy

Ale gdzie on pojdzie, mamy dwojke dzieci, tyle razem przeszlismy, ja bym tylko chcialaby on poszedl do pracy a on tylko ze nie ma zatrudnienia dla ludzi z jego wyksztalceniem a ja strasze go tym ze spotkamy sie u adwokata.

Gość oooo Halyna
Cześć Stara, jak tam twój Ferdek?

Przed slubem obiecywal mi futro z norek, willa z basenem a wyladowalismy w komunalnej kamienicy z toaleta i lazienka na korytarzu. A ja nie dosc ze pracuje jako pielegniarka to jeszcze mam drugi etat salowej by bylo wiecej pieniazkow.