Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timmyy86

Pytanie do stałych bywalców którzy znają wszystkie kafeteriuszki

Polecane posty

Gość Timmyy86

Jestem tu jakiś czas, większość nicków (osób) kojarze już jako tako. Chciałbym zapytać: - które dziewczyny nie są projektami - z którymi nie warto gadać - którzy faceci to projekty - które laski są najbardziej wredne - które nie wdają sie we "flirty i romanse" - które są wolne a które zajęte w życiu prywatnym

Gość fskaisns
lady love jest chyba autentyczna i ma jakiegos pakistanczyka bo sie nim obnosi nie gadaj z proszkiem do prania, indorem pindorem boska lukrecja itp to jakieś zalowe projekty

Gość na kafe sami mili ludzie ehehe
uwazaj na Cafe Atlantico :D to chyba gej :O Soss bardzo miły,ale poluje na laske, tak samo jak Leviatan poznanski kwiatek polny to chyba projekt tak samo jak jenifer 8787

Gość na kafe sami mili ludzie ehehe
Mother_Monster Ja bedac mala zrobilam kupe ojcu na plecy Nikt mnie nie ukaral coz,zdarza sie czyli ona to też projekt orazFiel , prawatywa, lilou meoa,ardanil

Gość oczymbylo?
czołowy projekt to Prawa-Tywa, chociaz sie zdamskował/a to wciaz próbuje utrzymac ze nie jest prodzektem

Gość mimimimiimiimi
pśp była kiedys wredna niestety straciła fason i teraz jest przesłodzona jak lady love :classic_cool:

Gość Lisabet S. to ciffka
Hahaha, ty kaszalocie chodzący, wyliż rowa mariańskiego swojemu staremu, lubisz te jego loczki na doopie:)

Gość Hmmm, z tego, co ja widzę
Nie wiem, dawniej dużo tutaj siedziałam, teraz niedawno wróciłam i z tych, co pamiętam została połowa:P Nie gadaj z Śmiesznym studentem (nie wiem, czy jeszcze jest)z pijanym kjójićkiem też nie gadaj (idiotka, też nie wiem, czy jest) rhovannion jest ok, ale uparta i zakompleksiona (jest jeszcze?) dera była ok, Zdesperowana żona jest ćwokiem, kogo pominęłam? Aha, Martva kicia jest emosem:D co to znaczy że ktoś jest projektem?

Gość adus1976...
Ja mam "NOWĄ" starą żonę... Nareszcie mogę powiedzieć że jest dobrą kochanką.. nawet jak była młodsza nie była taka seksowna! Ruszcie swoje żony na fitnes i dietke to tez bedziecie miec takie swoje gwiazy. Schudła 15kilo :P www.wp3.pl/sexy_zonka

Pozdrawiam Środkowym palcem. Lady Love, Jennifer, Prawa-tywa (chyba jeszcze podstawówka :D ) pamiętacie 12skizto? Zniknęła, zapomniała o kafe czy zmieniła nick?

Gość Timmyy86
hehe Hmm,z tego co ja widze - niezle typy :D widze, że niezle jestes zorientowana, Śmieszny Student - nie kojarze, chyba że siedzi na uczuciowym. Rhovanion dawno nie widziałem, ale mysle że to projekt, bo zawsze pisała tam samo, jakby chciała sie wykreować na smutną, uległą, bierną, taka troche nierealna. Zdesperowana żona to tez tak sądze, ale ona troche starawa ( nie moje klimaty :D) z Pijany kjojickiem nawet nie probowalbym z nią rozmawiać, świruje ta laska na punkcie jednego typa/ Projekt czyli ktoś kto chce sie wykreować albo dany nick na konkretną jaskrawą postać jak z ksiązki. Np. Jenifer na bogaczkę, Rhovanion na smutasa, beatka-sk na kure domową

Gość oczymbylo?
Skizto i PrawaTywa to jedna i ta sama osoba 🖐️

Rhov - nieeee, chyba nie była projektem (haha, już wiem, co to znaczy! :P ) ŚStudent szukał super wysokiej, dlugonogiej laski, podrywał wszystko co leciało, a sam był ciotą:P 12Skiz i Prawa? Hmm, no w sumie tak samo durne były, to mogą być tą samą osobą:P

Gość oczymbylo?
a jesli nie ta sama osoba to jakies kolezanki bo sobie caly czas kadziły.

Gość el chulo.
A ja zawsze myślałem,że projekt jest to fikcyjna osobo stworzona na potrzeby forum.

no właśnie do tej pory myślałam, że to jakieś koleżaneczki:P

Gość Timmyy86
A to przykre, bo przyznam, że skizto nawet mi sie spodobała i wydawała sie fajna, ale jesli to prawatywa to... :O A nie wiecie czy skzito to nie projekt? Bo co by taka ładna dziewczyna robiła na kafeterii? Ma nawet poukładane w głowie.

a ja znalazłam sobie temat "co to znaczy że ktoś jest projektem na forum" czy jakoś tak i tam było napisane, ze projekt to osoba, którą moderatorki wymyślają, żeby forum się kręciło:P

Zakłada, że widziałeś tylko to jedno zdjęcie skizto?