Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdogkjg

też tak macie, że wydaje wam się że inni mają lepiej?

Polecane posty

Gość nfdogkjg

np. jest osoba, której nie znacie, a mimo to myślicie 'o, ta to ma pewnie zajebiste życie'

Gość zagubiony2233
no niestety, bo tu nie ma żadnej równowagi na świecie, ja tak mam ciągle, że rozmyślam i wychodzi, że większość ma lepiej, nieliczni tylko równie przesrane życie

Gość wertyqll>
oczywiście, bardzo często, wydaje mi się, że prawie każda napotkana osoba ma lepiej, paranoja jakaś. Dlatego zrezygnowalam z naszej klasy - przegladajac zdjęcia znajomych dostawałam mega doła, poważnie mowię, frustrując się jakie to wszystcy mają świetne życie, tylko u mnie taka kicha :/

Gość nfdogkjg
wertyqll> - Ale przeglądałaś zdjęcia na nk tylko znajomych osób czy też właśnie obcych i to właśnie przez tych obcych się dołowałaś? Po tych zdj. stwierdzałaś, że oni mają boskie życie?

Gość wertyqll&
"znajomych" czyli ludzi, ktorych kiedys tam spotkalam parę razy lub mieliśmy dobry kontakt w przeszlosci, a teraz zero - wiedzialam po prostu, od czego wyszli.

Pewnie że tak, chociaż zdaję sobie sprawę że wielu ludzi pewnie mi zazdrości z różnych powodów, jednak i tak zawsze wydaje mi się że inni mają lepsze życie a ja jedna mam przejebane gdzie tylko sie da

Gość Gosc
Czasem mi się zdarzy tak myśleć, ale jestem świadoma tego, że ogrom ludzi ma jeszcze gorzej niż ja.

Gość bobrownica
Tak, i tak jak ktoś napisał, dołuje mnie przeglądanie portali typu nk i fb, bo widzę, jak inni mają fajnie w życiu, a ja beznadziejnie. Co z tego, że na takich stronach ludzie pokazują tylko pozytywne strony swojego życia, do mnie to nie dociera, i tak czuję się jak śmieć:O

Gość gość
Ja mam wrażenie, że inni mają ogólnie gorzej w życiu, ale są "milion" razy silniejsi psychicznie ode mnie.