Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Chciałem się tylko wygadać..

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Czuje taką beznadzieję w swoim życiu, jakby mi życie uciekało przez palce, albo jakbym był zawieszony w takiej próżni.. Mam 26 lat, na pozór mam sporo, pracę w zawodzie, może bez rewelacyjnej płacy, ale jest, własne mieszkanie.. Ale jakoś za bardzo to wszystko mnie nie cieszy, bo w ogóle nie mam szczęścia w miłości. Fakt nie jestem za specjalnie przystojny, dość wysoki 195cm wzrostu, postura Kubusia Puchatka a do tego wszystkiego nieśmiałość.. W tamtym roku poznałem kogoś, pomyślałem, że uśmiechnęło się do mnie szczęście i nawet ja zasługuje na miłość. Ale szczęście nie potrwało za wiele, po kilku miesiącach ta dziewczyna nagle (a może nie nagle, tylko ja nie chciałem tego zobaczyć, albo po prostu za bardzo ufałem) rozmyśliła się i zostawiła mnie z dnia na dzień, podsumowując mnie, że nie może być ze mną ze względu na mój wygląd, chociaż starała się przezwyciężyć co do mojego wyglądu to się nie udało. Byłem tylko takim misiem który miał być do końca roku akademickiego aby dotrzymać towarzystwa a po wyjeździe na wakacje do kąta. O tym wszystkim dowiedziałem się na gg. To co czułem po tym wszystkim było straszne, brak apetytu, nie mogłem spać, a jak już mi się udało to budziłem się z lękiem i bólem w klatce piersiowej. Miałem myśli samobójcze ale dzięki znajomym, rodzinie, ale także i ta dziewczyna poprosiła mnie po rozstaniu abym obiecał, że nic sobie nie zrobię i czasowi nie zrobiłem sobie nic i jako tak wróciłem do normalności. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja obwiniam siebie o to wszystko czuję, że byłem dla niej za słaby, za brzydki, za głupi, że nie spełniłem jej oczekiwań. I, że tak naprawdę ja nie zasługuje na nikogo. Czy może być tak, że ja nie zasługuje na miłość, uczucie, akceptację?

nie może być tak... myślę, że te 26 lat życia w poczuciu własnej nie-wartości wystarczy! tak na moje oko pora poszukać w sobie też zalet

Gość chłopiiiee
każdy na to zasługuje :-) Ty też i na pewno przyjdzie dzień, w którym spotkasz taką, przy której wszystko wyda się piękne i mozliuwe :-) na pewno!!!

Gość bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
każdy zasługuje na miłość i uwagę drugiej osoby...Najwidoczniej nie była osobą odpowiednią dla Ciebie... Nieraz potrzeba czasu zanim kogos znajdziemy i sie dopasujemy wzajemnie :) Głowa do góry, jesteś jeszcze młody i wszystko przed Tobą... Jest wiele kobiet, które lubia wysokich facetów z postawa Kubusia Puchatka :) pozdrawam

Gość ona1987 kot
skad jestes?dasz numer gg?

Gość ona1987 kot
kubusiu puchtaku moze sie poznamy?

Gość taaki jeeden...
ona1987 kot --> a skąd jesteś?

Gość ona1987 kot
mamusia nie uczyla ze pytaniem na pytanie sie nie odpowiada

Gość ona1987 kot
jak dasz gg to napisze skad

Gość ona1987 kot
podszyw sam sie ruchaj

Gość ona1987 kot
dajesz k**** ten numer czy nie!!!!!!!!!!!!???????????????????

Gość ona1987 kot
daj nr slonko mam kamerke, bedziem sie pieprzyc online

Gość kasiulankaaaaa
daj ten nr, ja tez chetnie skorzystam :D

2 lata mam chłopaka, przyciągnął mnie wyglądem a zatrzymał charakterem... jest wysoki szczupły,niebieskie oczy ,wymarzony... po jakims czasie (cos okolo roku) zaczęło mu odwalać... jakby mniej się mną interesuje , ma mnie w dupie itp... i wiesz co? teraz nie popatrzyłabym na wygląd... tylko na sam charakter , na prawdę.. Zasługujesz na miłość i szczęście i widać z opisu, że jesteś na prawdę dobrym człowiekiem.! Znajdziesz miłość szybciej niż się obrócisz ! uwierz w siebie !!