Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisusina

odezwal sie po 14 dniach by zlozyc zyczenia

Polecane posty

Gość sisusina

Dzis wyslalal mi smsa z zyczeniami, nie odzywal sie dwa tygodnie! Odpisalam z grzecznosci a zaraz potem wykasowalam jego numer, zeby mnie nie kusilo do niego pisac! Faceci sa naprawde dziwni i niezrozumiali!

Gość 24d23
a moze on tez napisal zyczenia z grzecznosci? a ty pewnie myslalas ze zaraz bedzie wielkie love :o

Gość sisusina
To niech se w dupe te grzecznosc wsadzi, jak zniknal na 14 dni to juz mogl sobie te zyczenia darowac, a na wielkie love nie licze bo wykasowalam jego numer, zeby pierwsza nie pisac! Jak mu zalezy to sam sie odezwie.

Gość jolalojalna
oszukujesz sama siebie ze Cię to nie rusza. Gdyby nie ruszało i naprawdę byś olała, to nie byłoby tego topiku. święta to pretekst żeby się odezwac był

Gość sisusina
Ale po co ten pretekst? Skroro milczal przez 14 dni i mnie olal to po co te zyczenia teraz? Odpisalam mu z grzecznosci, zeby nie wyjsc na chamke ale teraz to on bedzie musial zrobic krok jesli zechce, bo ja nie mam juz jego numeru.

Gość aaabbbcccdddeee
wypierdalaj. chuj to kogo interesuje. koń cię dymał.

Facet olał Cię na 14 dni a ty jeszcze na coś liczysz ?? masz jakiś szacunek do siebie czy nie ??

Gość sisusina
Tak bardzo dziwny. Bo dwa tygodnie temu pisal, ze bardzo chcialby sie spotkac, ze mu zalezy itd, zapytal czy mam czas w piatek, ja odpisalam, ze w piatek mam malowanie w domu, ze chetnie sie spotkam w sobote lub niedziele. A n nic nie odpisal, dopiero dzisiaj z zyczeniami.

Gość sisusina
Tak mam do siebie szacunek, dlatego wykasowalam jego numer, zeby nidy mi przez glowe nie przeszlo szukac kontaktu z nim.

Gość sisusina
A kto pyta?

Lepiej napisz skąd jesteś :) ile masz lat :) bo nie wiem czy się nie pośpieszyłem z zaproszeniem :D

Gość sisusina
28 lat Italia, Ty?

Hejka Dama ty to mnie zawsze przyłapiesz :P Co tam czemu cie nie widze jeszcze u sibie na f ??

Gość sisusina
Tak tez myslalam :o

Gość sisusina
Lubie egzotyczne klimaty...

Dama dobranoc nie przeszkadzasz :) sisiunia a czasami wpadasz do polski ?? z jakiego miasta pochodzisz ?? italia fajna kiedyś miałem okazje pozwiedzać ;)

Gość sisusina
Wiesz pochodze zupelnie z drugiego konca Polski, takze jakby nie patrzec wszedzie mi daleko do Ciebie:D

Po prostu się urodziłem nie tam gdzie trzeba za co to wszystko :) A co tam we włoszech porabiasz praca dom mąż dzieci ??

Gość sisusina
Narazie tylko praca...